0 Negatif Grubu Kan'a ihtiyaç var. Teyzem acil olarak yarın ameliyat olacak bu akşam kan gerekli. Saat 19:30 civarı Çapa'ya gelip kan verebilecekler bana ulaşsın lütfen. 0533 669 55 44
0 Negatif Grubu Kan'a ihtiyaç var. Teyzem acil olarak yarın ameliyat olacak bu akşam kan gerekli. Saat 19:30 civarı Çapa'ya gelip kan verebilecekler bana ulaşsın lütfen. 0533 669 55 44
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Teşekkür ederim.
Güncel
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
geçmiş olsun öncelikle gecen hafta arkadaşımın babasınada gerekli oldu aynı kan..kan bankası temin etti ona karşılık biz herhangi bir kan gurubundan vererek borcu kapadık eğer böyle bi şans varsa aradığın kan herhangi bir grup olursa daha rahat olur.söyliyim dedim yinede.benim kan tutmuyor keşke tutsa
kanka tutmuyor, yoksa başımız gözümün üstüne.. saga sola haber verdim bişe çıkarsa ulaşırlar
Tango-1 never dies.
Gecmis olsun kardesim, farklı kan kabul ederlerse gelir veririz.
0 hic tanıdık da yok, kan konusu da silinmisti orda 1-2 kisi vardı ama kimlerdi hatırlamıyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)