Merhaba arkadaslar Buda kullandığım araçlardan bırı.
![]()
sanki aynı mmekanda daha öncede bi yeşil vtec fotograflanmıştı ... aracnızada maşllah .. si ların farkı ne oluyordu acaba ?
maşallah çok güzel..
320si özel üretim oldugundan tamamimiyle orj. kalması daha güzel olurdu sanki (şahsi fikrim)..
Only Flying is Better...
Ahah...aynısından bende de var, hem de henüz 13.000 kilometrede...
Kazasız belasız, pırıl pırıl maşallah..
320si'ın farkını en iyi anlatan video bu bence:
http://www.youtube.com/watch?v=TrbtuCC3KnY
( Not: 320si için kısaca, 2006 senesinde tüm dünyada sadece 2600 adet üretilmiş, TR'ye sadece 14 adet gelmiş, BMW'nin WTCC'de yarışmak için cadde versiyonunu üretmek zorunda olması sebebi ile doğan, motordan yürüyenine her şeyiyle farklı, 6 ileri kısa manuel şanzımanlı, fabrika çıkışı komple M teknik ve full+full aksesuar olan, 8000 devir çevirebilen, oldukça sportif bir karaktere sahip limited edition bir BMW diyebiliriz)
Maşallah cok güzel aracınız..173 hp 200nm tork fabrika verileri ama birde tecrübe etmek lazım![]()
DynoDynamics in Ecutuned
Orjinal kalsa daha iyi olurmuş konusunu katılıyorum. özellikle öndeki AC Schnitzer logosunun alakasını anlamadım. Orjinal egzoz kazanında çift çıkış olsa daha iyi olur kanaatindeyim.
Not: Bu arka tamponu beğenmediğim anlamında değil aracın orjinal kalması taraftarı olduğumdan
Kazasız belasız
Edit: Birde şimdi fark ettim keşke arka tampondaki difüzör kısmı araç rengine boyanmayıp mat kalsaymış. Zira orjinalde öyle. Birde Blackline stop lazım.
Zannedersem Bmw'de full diye bir şey olmadığındanFull dediğiniz aracın daha ne opsiyonlar var
![]()
Evet alkantra nubuk spor koltuklar, M3'lerdeki gibi aluminyum trim dashboard, orada burada M logoları, engine start butonunda "limited edition" ibaresi falan.. Baya bi güzel içerisi..
320si'lar pek bilinmeyen güzellikler gerçekten ama aracın duruşu ve gidişi oldukça dikkat çekici, orjinal egzozunun sesi dahi tam kıvamında ve dönüp baktırıyor..
M amortisörler baya bi sert, hoplayarak gidiyorsunuz resmen arkada, hele bir de runflat lastik varsa... Derhal kurtulmak lazım o runflat lastiklerden ama bagajda stepne yok..
Yol tutuş gerçekten çok başarılı araçta yanlız, DSC devredeyken zor kopuyor yoldan... İki kademeli DSC2yi kapatınca da oldukça eğlenceli, arka lastik 255 olmasına rağmen..
Çok keyifli bir motoru var, hızlı devirleniyor ve esasında normal bir kullanıcı için güç ve tork yeterli... Ama WRX'ten sonra güç yetmiyor, en azından şöyle bir 200HP olsaymış daha iyi olacakmış sanki..
Orjinalliği hiçbir şekilde bozulmaması gereken bir araba bence de, tam bir koleksiyon arabası... İmkan olsa da hiç satmadan elimizde tutabilsek, ama nerdeee...
Benim arabama yaptığım tek şey sadece blackline stop takmak oldu, çok da güzel yakıştı bence si'a..![]()
Si için ektsra opsiyonel birşey alınamıyormuş malesef, bütün hepsi standart aynı paket ve arabadan birşey eksiltemiyorsun, birşey de ilave edemiyorsun..
Standart aksesuarları, komple M teknik body, amortisler, iç trim vs; led farlar ve aydınlatma pakedi, BMW business hi-fi müzik sistemi, BMW motorsports jantlar, sunroof, vesaire...
Evet navigasyon yok mesela, başka opsiyonel aksesuar da aklıma gelmiyor şu an için..
Ama 2006 senesinde arabayı alırken istesen de takamıyordun, sana verilecek cevap "320 si bu, ne eksik ne de fazla olur" şeklinde oluyordu... Hatta ben kendi arabamı İzmir Ege Servis'ten aldım, 2009 Ağustosunda "sıfır" olarak... O zaman da aynı şeyleri söylemişlerdi..![]()
müthiş maşallah, bmw'nin en sevdiğim özel serisi diyebilirimkazasız belasız kulanın..
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
3.20Si için öyle sadece. Daha donanımlı araçlar olduğu sürece full denilemez. E90 olarak bakarsak eklenebilecek çok şey var.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...i-luxury/detay
örneğin şu ilandaki araç. M tech değil ama oldukça donanımlı. 3.20Si'dan sa bu 3.35d'nin Full kavramına daha yakın olduğunu söyleyebiliriz ki bu araçta da elektrikli arka perde yok gördüğüm kadarıyla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)