bi iki ufak ıslemı kaldı
ondan sonra fuara hazır
![]()
Çok güzel MAŞALLAH diyem.
Yorum kabul ediyorsan , spoiler hiç gitmemiş , ön tamponda yanlardaki siyah plastik parçalar sanayi işi gibi durmus.Jant seçimi daha dikkatli yapılabilirdi çünkü daha önceden koyu renk olan bu arabaya yakısan bu jant beyaz'a gitmemiş ne yazikki..Birde merak ettiğim arkada "HKS" yazıyor araç turbomu ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
emek harcanmış gerçekten de açıkcası ben de arabada bir bütünlük göremedim ön tampondaki parçalar kaput kanat fln bi bütünlük içinde gelmedi bana. son halini görmek lazım tabi kolay gelsin.
arabada komple hks marka egzoz var.
Bu arada güle güle bin Ozan çok güzel olmuş rengi arabanın, bence birtane seibon carbon hardtop ile daha büyük bir kanat daha güzel olur ama şu an da çok güzel olmuş bence![]()
hadi hayırlısı olsun ozan ön tampon daki havalandırmalar harici çok güzel olmuş bence![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
kazasız belasız kardeşim spoiler güzel olmamış ama zevk senın yada spoıler sıyah yada karbon olabılırdı daha şık durur ön tampondaki siyah plastıklerı anlıyamadım söksen daha hoş durur güle güle kullan maşallah
www.honda-tech.com
HKS sadece turbo uretmez arkadaşım,HKS marka olmuş bir tuning firmasıdır, Exhaust,Hava Filtresi,Blow Off Turbo Kits,Coilover,EVC5 vs vs vs die uzuyor..![]()
Araç daha bitmediği için yorumumu yapmak istemiyorum bekleyelim ve görelim...Kolay gelsin.. Renk çok güzel...Maşallah..
US Performance
Allah kaza bela vermesin maşallah cok güsel duruyor
On tampondaki canard lar bence yakışmış ve her araca yakışıyor kişiden kişiye degişebilir bu tabiki ama bizim cok sevdigimiz bir aksesuar + sıda var tabikide
anada gelince mugen kanat bu zaten oldum olası sevmemişimdir size tavsiyem fuar öncesi Apr yada TC sprtline kanat alıp takmanızdır
birde karbon olması önemli degil hardtop olursa süper durur
Allah aa bela vermesin elinize saglık rengi falan ezmiş zaten
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
anada gelince mugen kanat bu zaten oldum olası sevmemişimdir size tavsiyem fuar öncesi Apr yada TC sprtline kanat alıp takmanızdır
birde karbon olması önemli degil hardtop olursa süper durur
[/QUOTE]
karbon olması gerekmez tabi ya diikkatimi çekti aracta xenon yok sanırım
www.honda-tech.com