Uploaded with ImageShack.us
yapabilecek arkadaşlar fotoşla takata yeşili ve camları kararta bilirse çok makbule geçer. yılbaşına doğru aklımda bu düşünce var. sizce yakışır mı yakışmaz mı bununda yorumlarını alıyım. teşekkürler şimdiden
yapabilecek arkadaşlar fotoşla takata yeşili ve camları kararta bilirse çok makbule geçer. yılbaşına doğru aklımda bu düşünce var. sizce yakışır mı yakışmaz mı bununda yorumlarını alıyım. teşekkürler şimdiden
Bence bu renge takata green çok hoş olmaz senin kararın tabi ama arabayı beyaz kaplatıp jantları yeşil yapınca çok daha güzel olucaktır.![]()
araban siyah yada beyaz olsa bence çok yakışırdı ama bordo aracta yeşil pek olmaz gibi siyah yap yada beyaz boyle kalsın
Jantların çercevesinide beyaz yap daha güzel olur takata green güzel renk ama bordo ya gitmez düşüncesindeyim...![]()
Çoğunluğunda dediği gibi bence gerek yok, tabi karar senin al bakalım. Camlarada 2 numara film çektim
![]()
bu ton olacak arkadaşlar
bence boyat takata olsun cok guzel olur bende yaptirmak istiyorum ama renk kodunu bulamiyorum?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye