Merhaba
Stage 3 Baskı balatam aşağıdaki şekli almıştır. Bunun onarımı olurmu ? Yoksa komple çöpemi atmak gerekiyor ?? Bilgilerinizi rica ederim. Birde neden böyle olur ?
Herkeze saygılar
![]()
Merhaba
Stage 3 Baskı balatam aşağıdaki şekli almıştır. Bunun onarımı olurmu ? Yoksa komple çöpemi atmak gerekiyor ?? Bilgilerinizi rica ederim. Birde neden böyle olur ?
Herkeze saygılar
![]()
Valla ayna taşlama, balata çakma, bilya işleme, göbeğe diş açma falan yapılıyorda senin derdin zor bence.
bi ihtimal aynı tip bitmiş bir balatanın kasasıyla değişebilir diye düşünüyorum
Balatalar azalmış zaten tamir edilir edilmez diye birşey yok ama değmez bence rıskli iş bir daha sök tak uğraşıcağına sıfırını al kafan rahat olsun..
Markası ne bunun F1 racingmi?
Bunun yenisi 750,00 TL şu an hiç şansım yok mecburen artık Daikin japon falan alıp takabilicem. Oda sanırım araba eşşek gibi olur stage 3 den sonra gitmez diye korkuyorum.
elimde baskı var istersen rps marka iyi durumda. stage 3-4 muadili denebilir.
Failure is not an option.
Arkadaşlar merak ettiğim en önemli konu Stage 3 den sonra araç oem takınca çok ivme kaybı olurmu artık zevk vermez mi sizce ?
Aracın motorunda neler var ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
stock arabada stage 3 baskı???
hımmmmm
ilginç geldi kusura bakmayın ama yenisini almanız bencede mantıklı![]()
f1 racing ebay malı sanırım bu tip ürünler kullanmayın şanzımanınızı motorunuda kırabilirsin,
bunu at çöpe derim yerine başka güzel bir debriyaj al
körler sağırlar
Aynen katılıyorum. F1 Racing bu kadar kalitesiz bir mal olamaz. - Balata 500 Hp ye dayanıklı sözde stage 3 - Araç 185 stock iken balata kırıldı böyle saçmalık olmaz. Ayrıca porselen balata diyor nasıl bitiyor onuda anlamıyorum.
iyi mal iyi paradır çoğu zaman geçerlidir bu kimse babasının hayrına o kadar torka dayanan sağlam debriyajı satmazdua et debriyaj kendini kırmış şanzımana motora zarar vermemiş, iyi debriyaj her zaman avantajlıdır daha iyi vites atarsın cırtlama yapmaz kavraman güzel olur güzel debriyaj al
körler sağırlar
valla bence bu sansızlık olmus benim f1 racing kullanan su an 3 arkadasım var hic biri standart araba degil hepsi memnun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)