arkadaslar yurtdısından puro getırsek gumruge takılsa vergısı vs masrafı ne kadar cıkar puro getırmekde sorun olabılırmı yardımcı olanlara teşekkür ederim
arkadaslar yurtdısından puro getırsek gumruge takılsa vergısı vs masrafı ne kadar cıkar puro getırmekde sorun olabılırmı yardımcı olanlara teşekkür ederim
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
gümrük değilde sağlık bakanlığı onayı yada hangi bakanlığa bağlıysa o bakanlıkdan onay ve tse istiyebilirler
normalde burda satılan urunler o konuda sıkıntı olmazda gumruk mevzuatını merak ettım sadece tesekkur ederım
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Kardeş izmire kadar geliceksin bi absent getir ya parası neyse vericem sen yeterki getir ... aga yok böyle bi içki![]()
Havaalanlarında sorun olmuyor. Ben sürekli gelirken alıyorum ama yurtdışında sitelerden filan satın alıp getirtiyorsan belli bir bedel altında sorun çıkmıyor. Ama abartıp kutu kutu sipariş edersen el koyarlar güzelim purolara.
işte tamda oyle dusunuyorum ınternetden sıparıs vermeyı dusunuyorum 150 euro sınırı bu tur urunlerdede gecerlimi acaba
tıcarı yönu yok 2-3 kutu ıcınde bandrol mu ısterler
Nerden bilicem senin ticari işlem yapmayacağnı belki her hafta tanıdıklarının adına getirtiyorsunMantık bu ben her gün bu tarz şeylerler karşılaşıyorum hatta geçenlerde biri geldi ıphone getirtmiş dedim işlemi yapamam adam bana bakan danışmanıyım diyor dedim ozaman gidin kendiniz yapın
Ürün goootu geldiği yer
![]()
dostum soyle bı seyde geldi aklıma sanırım bu konulara hakımsın yurtdısına bu aralar cıkamadım genelde 2-3 ayda bır cıkıyorum dıyelım yurtdısı ıcın pasaportdan gectım freeshop alanına gırdım freeshopdan alısverıs yaptım ucagı kacırdım dısarı yaptıgım alısverişlerle cıkabılırmıyım
günübirlik seyahatlerde sıkıntı yokdur ama herhalde sabah gittim aksam döndün mesala
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)