User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
86 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ankara trafiğinde maganda terörü

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ankara trafiğinde maganda terörü

TRT çalışanı Serdar Yalçın trafik magandalarının son kurbanı oldu. Yalçın, eşi ve çocuğunun gözleri önünde şehir eşkıyalarınca dövüldü ve bir gözünü kaybetti.

Trafik magandaları hemen her gün bir olaya neden oluyor… Kimisi saldırıyor, kimisi yaralıyor, kimisi öldürüyor. Şehrin göbeğinde eşkıyalık yapıyorlar. TRT çalışanı Serdar Yalçın da trafik magandalarının son kurbanlarından biri oldu…
    Eşinin ve çocuğunun gözü önünde dövülen Serdar Yalçın, bir gözünü kaybetti.. Polis, her yerde gözü dönmüş saldırganları arıyor.
    Ankara’da trafikte saldırıya uğrayan eşinin başucundan ayrılmayan Düriye Yalçın, “Gözleri dönmüş saldırganlar, Dikmen Kavşağı’nda saldırdılar… Doktorların söylediğine göre, eşimin bir gözü artık göremeyecek… Allahtan sol göz kurtulmuş, bizi mutlu eden o oldu… “ dedi.
    TRT çalışanı Serdar Yalçın, geçtiğimiz cumartesi günü ailesiyle birlikte Dikmen-Konya Kavşağı’nda seyir halinde giderken bir minibüsün yanlış sollaması ile neredeyse bir kazaya kurban gidiyordu… Minibüstekiler, araçtan inerek hakaret ve küfür dolu sözler ederek, saldırıya geçtiler… Serdar Yalçın, burada ailesinin önünde trafik magandalarınca hunharca dövüldü… Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan Serdar Yalçın’a gerekli tüm tıbbi müdahaleler yapıldı, ancak Yalçın bir gözünü kaybetti… Yalçın’ın tedavisi sürüyor… Emniyet güçleri, saldırganları arama çalışmalarına devam ediyor. Yalçın ailesi, saldırganların biran önce bulunmasını istiyor.

kendisi arkadaşımın eşi bu olay ile ilgili bilgisi olanlar lütfen yardım etsinler yazık günah artık herkes kendi kanunu koymaya başladı kameralar da bozukmuş ama radar kameraları çalışıyor ne yapacağız artık bilmiyorum bu ülkede.
    su akar yolunu bulur...
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolon kanserıymıs heralde.hadı hucreler sıze guvenıyorum

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okadar Mobesse koydular
    artık bulurlar saldırganları hemen....mi acaba???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün resmen bir taksi soldan arkasından gelen aracın önüne kırdı ve aracta müşterisi de vardı. haklı olarak önüne kırılan adam korna falan bastı vay sen misin korna basan adama demediğini bırakmadı. haklı olmasına rağmen önüne kırılan pıstı ve gitti.

bir başka olay ise yine önüne kırılan birisi taksiye korna basmış ve taksici arabadan çıkardığı sallamayı adamın kafasına indirmeye çalışmış. kafası yarılmasın diye elini koyan adamın elinde 108 dikiş vardı. bu ne demek adamın eli paramparça olmuş.

ankaradaki bütün ticari taşıt sürücüleri boyle maganda . halk otobusu olsun dolmuş olsun taksi olsun hepsi boyle. e tabi polis bunları şımartırsa bunlar herşeyi yapar.

DogukanB
    Misafir
    daha geçen ikitelli kaza başlığında yazmıştım, dolmuşun kırmızı ışıkta geçmesi yüzünden olanları. artık yolların tek hakimi dolmuş-taksi-otobüs şoförleri olmuş. onlar kırmızı da geçer, onlar kazaya sebebiyet verir, üstüne bide küfür eder, döver..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaranın polisi uyuyormu, başkent orası memleket orda yönetiliyor bu tarz olayların olmaması asayiş,trafiğin diğer illere göre daha iyiolması gerekirken ki durumuna bak..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oha solenıcek kelıme yok...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    işte tipik oç bunlar söylencek söz yok

adam kalkıyo taşradan köyünden geliyo burda aslan kral kesiliyolar allahın belaları

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neden neden neden bunlar bu kanunusuzluğu nereden buluyorlar. bugün ona yarın bize
    su akar yolunu bulur...
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolon kanserıymıs heralde.hadı hucreler sıze guvenıyorum

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunları trafiğe salanın..o arabaların altında kalırlar inşallah..işin garibi ben taksiciye bişey dedimmi korkuyo adamlar benden nedense..ama bulaşmamak lazım sağı solu belli olmaz hiçbirinin..
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serefsiz o.cocukları...

Ben de izledim haberlerde, cok üzüldüm.

Kamera calısmıyormus emniyetin söyledigine göre, yol calısması var diye kesikmis.

Bir adamı esinin ve cocuklarının gözü önünde dövmek nedir ya, böyle bir serefsizlik haysiyetsizlik var mıdır?

Bunlara sorsan delikanlı gecinirler, tek adama bir sürü kisi girisip ailesinin yanında saldırırlar.

Polis olsam bunları yakaladıgımda 1 hafta döverim.

* Siz siz olun trafikte tartısırken 2 kez düsünün, cünkü artık delikanlılık falan kalmadı ya 10 kisi saldırırlar ya bıcak cekerler ya silah...1 o.cocugu yüzünden canınızdan olmayın.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün hala konya yolunda sabit radarın 1km gerisinde arabalı radar koymuşlar !! anca cezayla uğraşsınlar anca halka kitlemeye çalışsınlar ! çok yazık olmuş.. bulamazlar tabi neden bulsunlar binlerce kamere ne şeyime yarıyor. dün gece kapımızın önünden komşumuzun aracı çalındı nerede binlerce mobese kamerası birtanesinden mi görülemiyor namussuzlar ?

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

adam kalkıyo taşradan köyünden geliyo burda aslan kral kesiliyolar allahın belaları
    aynen, güngörmemiş şerefsizler burda adam oluyolar.

köyünde adam sayılmaz öldürsen burda insan yerine koyuyolar fiske vursan

Ersin YILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hafta sonu ankaradaydım bı daha allah dusurmesın bu kadar araba kullanmayı bılmeyen bı ınsan nasıl bı sehıre toplanmıs bı tane ınsan yok yol versın cozemedım bıde baskent olcak ya yemısım ankarayı bı daha allah ıcınden yolumu bıle gecırmesın

cess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolmuş, taksi, otobüs.. haksız olsalarda bişey demeden oradan uzaklaşırım,canımı yolda bulmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ersin YILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hafta sonu ankaradaydım bı daha allah dusurmesın bu kadar araba kullanmayı bılmeyen bı ınsan nasıl bı sehıre toplanmıs bı tane ınsan yok yol versın cozemedım bıde baskent olcak ya yemısım ankarayı bı daha allah ıcınden yolumu bıle gecırmesın
    ne başkenti ???? başkent burada sadece bir üniversite adı o kadar..

Sebring - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz once haberlerde olay yerindeki mobese kamerasinin,yol calismasi nedeni ile calismadigi soylendi.Baskent olmasina ragmen,Ankara trafigi rezalet durumda.Bu tarz olaylar cok olmaya basladi.Cok gecmis olsun..

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    camlar kapalı kimseyle muhatap olmadan kullanmak lazım arabayı...yoksa evin yolu bulunmaz...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuklarımla beraber az önce işyerinin arabasını teslim etmeye gidiyordum talabani yavrusunun biri gözümün içine baka baka bisikletinin üstünde HİÇ BİR DERDİMİZ TASAMIZ YOKKEN AGZI ALINMAYACAK KÜFÜR ETTİ bende çocugu kovaladım evinin önünde yakaladım neden küfür ettin diyorum abi ben sana etmedim diyor,eee o zaman niye kaçıyorsun dedim çocuk çok korkmuştu mahalle sakinleride bırak ugraşma gerek yok dedi bende sırtımı döndüm arabaya çocukların yanına gidiyordum ,baktım arkadan talabaninin babası aşireti vs vs küfür ederek ellerinde sopa ayakkabı ne varsa üstüme saldırdılar kendimi iyi korurum övünmek gibi olmasın lakin 4 kişi ve üstü olunca biraz sıkıntı oluyor neyse ellerinden kurtuldum arabayı aldım çıktım direk karakola olayı anlattım amir istersen aldıralım ama ondan sonra olacakları sen düşün ,ne gibi diyince bunlar buraya gelecek 30 40 kişi daha yakanı bırakmazlar ayrıca dava etsen bile en büyük ceza para cezası olur oda günlüğü 20 liradan hesaplarsan verilebilecek tutar 1.500 lira kaldıki o cezayıda zaten ödemiyorlar ,bende arkama dönerek sırtımıza aldıgımız birkaç darbe ile evimizin yolunu tuttuk.
    Sürekli agzımızdadır avrupa şöyle avrupa böyle aklıma gelmişken söyleyim amirin söyledigi şuydu orda birine yumruk atacaksan cebinde para oalcak tl ile hesaplarsak ( KABACA ) 5000 lira bu cezayı ödemezsen yatacagın yıl en az 4 ,onun için avrupada bu talabaniler bir halt edemiyorlar ne varsa güzel istanbulumda var

Haaa bu arada yere düşmüş olsaydım emin olun paramparça olurdum

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizlere babamın başına gelen bir olayi anlatmak istiyorum
    Olay hepimizin bildiği Cevahir alışveriş merkezinde geçiyor
    otoparkta babam onunden gecen tekerlekli sandalyeli bir kişiye yol veriyor bu arada arkada duran araçtan yoğun şekilde korna geliyor Babam 55 yaşında albay emeklisi bir adam bu arada arabadan inip way efendim sen bizim onumuzu kesiyorsun die 2 kişi Babayı darp ediyorlar adamı o şekilde görünce beynimden vurulmuşa döndüm ki Babam asker olmasına rağmen silahını bir kere yanında taşıdığını görmedim .Herneyse okadar adam var güvenlik olay gören yok neyse .Olaya askeri savcı filan dahil olunca .İki kişi bulunuyor ve bomba
    -ikiside astsubay çıkıyorlar
    olay hala mahkemelik ama edilen özürün haddi hesabı yok o gün arabadan 10 dakka once inip para cekmeye gitmesem bende olsam belki manzara farklı olcaktı belki daha büyücekti ama malesef böyle bir ülkede yaşıyoruz
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)