egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
İlan efsane olmuş
Zaten efsane ilan olsun diye düşünülmüş
Efsane olmuş ilanlar bölümünü gezerken bende buna rastladım,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...olu-gibi/detay
Bunlar tamamen düzmece bence , 1500 luk renosu var zerre kadar imla hatası yok![]()
boyle bi konudan banlanmıstım hiç unutmam
bu arada enteresan bi alet icindede eski sahin motoru var heralde![]()
turko forever all time every time this is it![]()
çok az pası olan 1.5 mm hakiki paslanmaz sac kullanarak ve 1 yıl el emeği harcayarak yaptık![]()
![]()
paslanmaz diyo ama az pası var idare edin![]()
Lpg ruhsata işli değil, çünkü ruhsat yok, yıllık vergisi 6 x 2 hiç yok, çünkü böyle bir arabanın T.C`de kaydı yok.
burası çok iyiydi ya)
Eleman iyice toşhaa vurmuş işi ,
"Çorum kaloriferini 1 yıl önce başka bir araca taktırdığımızdan dolayı şu anda kaloriferi yoktur. Fakat kışın yedek bir aküye bağlı olarak bir elektrikli battaniye iş görebilir. Veya 2.5 litrelik bir kola şişesine sıcak su doldurarak belinize koyabilirsiniz. İmkanlar olmayınca parlak fikirler artıyor haliyle."
Abi Süper
Bu arada fiyatı dolar yazdım çünkü bana dolar gerekli. Siz tanımazsınız herhalde bir kaç sene evvel Köylümüz Hatice hanımlardan bizim muhtar ahmet vesilesiyle almış olduğumuz para dolardı kusuruma bakmayın.Pazarlığa açık Ama En son 9949 dolar 99 cent olur..
Ben Bu Cümleden Bu İlanında Düzmece Olduğunu Çıkardım
Çünkü İlanın Başındaki Cümle
Dünya kadar para verip almış olduğumuz plakamızdanda anlayacağınız üzere Dünyada bir tek olan aracımızı yer darlığından satmaktayım. Yoksa paraya filan ihtiyacımız yok.
Hem Paraya İhtiyacımız Yok Diyor,Hem Borcumuz Var Diyor
Buda İyiymiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)