User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
62 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: s14 ve s14a sorgu

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

s14 ve s14a sorgu

Merhaba arkadaşlar uzun süredir araç arıyorum fakat kafama göre bir türlü iyi ve hesaplı bir araç bulamadım e46 320ci baktım fiyatları almış başını gidiyor bende s14 yada s14a bakmaya araştırmaya karar verdim sahibinden.com'dan bulduğum bir kaç aracın linkini veriyorum araçların durumları ve geçmişleri nasıl yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...odel-s14/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-karizma/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...zi-s-14a/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...an-200sx/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31074695/detay

Son linkteki arabayla ciddi manada ilgileniyorum ama araç hakkında bir bilgim yok malesef.

Flonky
    Misafir
    4. linkteki araç iyi geldi gözüme bakılması lazım...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Flonky
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kullanıcı ve şifre istiyor

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılı toparlanmış sx lerden bakmanı tavisye ederim o paralar verilmez deme zaten o paralardan fazlasını harcamak zorunda kalıyorsun.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz kaplama swordun eski arabası, daha yeni el değiştirmişti eski sahibinden yeni alanda direk satılığa koymuş sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bulduğun ilanların tarihleri 2009 hatta 2008. Arabalar hala duruyor mu ki? Duruyorsa bunca yıldır neden satılmamış ki?

Sr22DeT Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaz kaplama swordun eski arabası, daha yeni el değiştirmişti eski sahibinden yeni alanda direk satılığa koymuş sanırım.
    alanlar genelde bir parça arıza verinde onu değişiyor, sonra başka bir parça fire verince satıp kurtulma yoluna gidiliyor..

Bu mantıkta bu arabaları almak sadece zarar olarak görülebilir..

Ama zevk almak istiyorsanız, aracı alıp güvenilir bir serviste motoru söküp ne eksiği varsa sıfırdan başlamak, sorunsuzca binmenizi sağlayacaktır.

Sword un satma sebebide arızalarının bitmemesidir diye düşünüyorum ki Abbasta arızalardan kurtulamadı ve benim bildiğim 7 8 bin lira harcadı bugüne kadar..
    s14a Silvia is Loading % 99.9..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bulduğun ilanların tarihleri 2009 hatta 2008. Arabalar hala duruyor mu ki? Duruyorsa bunca yıldır neden satılmamış ki?
    Sx alırken herkes en temizini arar temizleri var fiyatlarına göre değişiyor. Ben alırken yapılmışını almak istedim, yapılmış olanın koltuğuna oturunca bu beni yansıtmıyor ki, yansıtmayacakta demiştim. Sonra alabileceğim en boş yani fabrikasyon kalmış olanına denk geldim ve onunla başladım..

Bu konuda 200sx ialmak isteyen arkadaş için söylüyorum, temizinden almak istiyorum derseniz rakamlar 27bin ve 35bin tl ler arasında dolaşıyor. Ama bu hobi olayı dır, sen vermezsin bir başkasının gözünde bu paralar eder..Bir başkasına görede modifiyelisini alırım o paraya ne alcam bu boş arabayı da denebilecek durumlar doğar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0344301/detay?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim anladığım kadarı ile linklerdeki araçların hepsi cacık olmuş durumda .

Peki bu son linkteki araç hakkında neler biliyorsunuz evelliyatı nasıldır ?

Link burada hatalı çıkıyor konunun başında en son linkteki araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardımlarınız için çok teşekkür ederim anladığım kadarı ile linklerdeki araçların hepsi cacık olmuş durumda .

Peki bu son linkteki araç hakkında neler biliyorsunuz evelliyatı nasıldır ?

Link burada hatalı çıkıyor konunun başında en son linkteki araç.
    Bu aracın Evveliyatı hakkında bir bilgim yok, kimde ne durumdadır bilmiyorum, daha önce görmediğim bir araç..

Ama eğerki lpg bağlanmış bir 35 plaka izmirden yeşil otomatik sx varsa bu arabada oysa o araba 17 ye satılık duruyordu alındı ve kısa süre sora lpg si iptal edilip şimdi yine satışa konulduysa bilemem

Şöyle bir durum var km lerine takılma bu arabaların 50bin km de olup 1 hafta ara ile 2 kere motor yapılmış araçta var bildiklerim arasında, bu araç temiz duruyor ama motor durumunu kimse bilemez. birde şu var otomatik şanzuman 21.800 derken Abbasın aracı 22.000 de duruyor bir şanzuman dediğin zaman 3-4 bin liraya aldısı koydusu çevirdisi ile bu paraları döküyorsun..

Otomatik sx genelde çok büyük paralara satılmaz, satılamaz..Alıcı benim için farketmez demediği sürece..Makbul olanı manueldir..

Bu aracı alma niyetindeysen 200sx için servis veren yerlere gider gösterir, genel bir rapor alırsın. çıkacak sorunların raporuna ve maliyetlerine göre tekrar bir pazarlık yapılabilir daha düşük rakamlara alınır diye düşünüyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Alıntı Tafi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracın Evveliyatı hakkında bir bilgim yok, kimde ne durumdadır bilmiyorum, daha önce görmediğim bir araç..

Ama eğerki lpg bağlanmış bir 35 plaka izmirden yeşil otomatik sx varsa bu arabada oysa o araba 17 ye satılık duruyordu alındı ve kısa süre sora lpg si iptal edilip şimdi yine satışa konulduysa bilemem

Şöyle bir durum var km lerine takılma bu arabaların 50bin km de olup 1 hafta ara ile 2 kere motor yapılmış araçta var bildiklerim arasında, bu araç temiz duruyor ama motor durumunu kimse bilemez. birde şu var otomatik şanzuman 21.800 derken Abbasın aracı 22.000 de duruyor bir şanzuman dediğin zaman 3-4 bin liraya aldısı koydusu çevirdisi ile bu paraları döküyorsun..

Otomatik sx genelde çok büyük paralara satılmaz, satılamaz..Alıcı benim için farketmez demediği sürece..Makbul olanı manueldir..

Bu aracı alma niyetindeysen 200sx için servis veren yerlere gider gösterir, genel bir rapor alırsın. çıkacak sorunların raporuna ve maliyetlerine göre tekrar bir pazarlık yapılabilir daha düşük rakamlara alınır diye düşünüyorum..
    Teşekkürler yardımınız için sanırım bu o dediğiniz lpg'li sx tampon altında lpg tapası hala duruyor benim amacın aslında tabiki manuel'ini almak ama manuellerin fiyatları almış başını gidiyor abbasın aracı dediğiniz araç içinde masrafına dayanamadı alan kişide satıyor deniyor ki siz demişsiniz zaten.

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sx alıp da uğraşırken lanet olsun diyenleri gördüğüm için tekrar yazıyorum 20 liraya sx e binemezsin bu arabanın temizi de yapılmışı da binilecek halde sorunsuz olanı da 30-40 liradır bu rakamlar aklında ise sx bak yoksa sonra mutsuz olursun boşuna bakma. ya tafi gibi en ucuzunu basitini ( yanlış anlaşılmasın tayfun abi ) alacaksın hobin için yapacaksın aylarını ve paranı feda edeceksin 40-50 liraları gözden çıkartıp iyi bir sx sahibi olacaksın yada iyi olanlarla ciddi paralar harcanmış olanlarla sıkı bir pazarlık yapacaksın alacaksın ve keyfini süreceksin sx aşık olduğun vazgeçemediğin masraflı sevgiliye benzer herkes üstüne binemez benim gözümde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre yeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sx alıp da uğraşırken lanet olsun diyenleri gördüğüm için tekrar yazıyorum 20 liraya sx e binemezsin bu arabanın temizi de yapılmışı da binilecek halde sorunsuz olanı da 30-40 liradır bu rakamlar aklında ise sx bak yoksa sonra mutsuz olursun boşuna bakma. ya tafi gibi en ucuzunu basitini ( yanlış anlaşılmasın tayfun abi ) alacaksın hobin için yapacaksın aylarını ve paranı feda edeceksin 40-50 liraları gözden çıkartıp iyi bir sx sahibi olacaksın yada iyi olanlarla ciddi paralar harcanmış olanlarla sıkı bir pazarlık yapacaksın alacaksın ve keyfini süreceksin sx aşık olduğun vazgeçemediğin masraflı sevgiliye benzer herkes üstüne binemez benim gözümde

Onlardan Biride Benim Hatta Vangölüne Atmayı Bile Düşündüm O Kadar Soğuttular ARAcı bende ucuza kaçarak en büyük hatayı yaptım emre yeşil nickli arkadşımın tüm dediklerini araç alırken dikkate al bence 3-5 fazla ver rahat rahat bin keyfini sür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylediklerinizi dikkat'e alacağım.

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bence kesinlikle bilinçli düzgün yapılmış, hazır araç almak çok mantıklı. harcanan ztn toplamda 20-30 hatta 40bin harcanan arabalar var tüm totalde 40-45bin isteniyor. gerçekten böyle bir otomobile normal bir para. 22-25e alcağınız otomobile gitçeksiniz en az 5ila8bin arası gömceksiniz. hazır yapılan araçtaki kadarda parça koyamadan hemde, bide ne kadar düzgün yüricek. ya çok ekstrem sağlıklı oem bulup binin veya düzgün hazır bir araç alın bence.

ayrıca , gittiğim her nissan servisi bu araçlarla ilgili pek bişey bilmiyorlar. işi bilen gerçek ustalarını bulup baktırın, ondan sonra pompası çatlaktı, hortumu çıkıktı, üst kapak yerinden fırladı olmasın aniden araç sizdeyken.
    Sakin güç...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Peki bu ff serilerinden sonra drift furyası çıkmasaydı bu kadar değerlenicek miydi sx'ler?

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bu ff serilerinden sonra drift furyası çıkmasaydı bu kadar değerlenicek miydi sx'ler?
    ff driftler cikmadan once benim iki arkadasim sx aldi ki biri uyemiz zaten bora 200sx bi sorun kaca almis , digerini onur 30 milyara almisti , ag plaka trdeki ilk beyaza boyanan sx .sxler herzaman pahaliydi , degisen bisi olmadi yani .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ff driftler cikmadan once benim iki arkadasim sx aldi ki biri uyemiz zaten bora 200sx bi sorun kaca almis , digerini onur 30 milyara almisti , ag plaka trdeki ilk beyaza boyanan sx .sxler herzaman pahaliydi , degisen bisi olmadi yani .
    Biliyorum musti o arabaları , zaten zamanındayapılan ilk sxlerdi yanlış hatırlamıyorsam ama bu kadar popüler olmadan önce böyle yüksekte değildi piyasa en azından s13ler için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)