Arkadaşlar linkteki araç bayadır satılık. Gidip gören yada araç geçmişi hakkında malumatı olan varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-arabasi/detay
Arkadaşlar linkteki araç bayadır satılık. Gidip gören yada araç geçmişi hakkında malumatı olan varmıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-arabasi/detay
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tarkan abi yunanlıların videoları aklını çeldi galiba iyi yürütüolar bunları onlar ya![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
kendinden turbo araba gibisi yok, üstelik aracın parçası bol ve araç tüy siklet.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu bir sorumu, uyandırma taktiğimi?
2.0 cat motorunun sadece piston ve kolu farklı olanı diye biliyorum ben. Yani bana anlatılanı bu, bundan dolayıda zorluk çekileceğini düşünmüyorum.
tasarim olarak guzel, motor degilde sanzimanin limitleri engeller yuksek guc almayi sanirim..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Hayalimdeki arabalardan biridir memlekette neden tutmadı hiç bilmiyorum.. siyah vardı bi tane istanbulda satılık.. motorunda ciddi iyileştirmeye gidilmişti kol piston vs. 19 liralara kadar düşmüştü diye hatırlıyorum.
linkte verdiginiz arabada uzun zamandır satılık, fiyatıda degişkenlik gösterdi.
Tango-1 never dies.
Şanzımanda önceden yok ise sorun olcağını sanmıorum. Yurt dışında bu aracın tüm emsalleri 300+ olarak dolanıyor. Stok şanzımanla.
Fiat servisinde stajyerken ilk başladiğim gün Motor yapmişlar hatta siz gencsiniz bi binin gezin dediler bana kullandirmadilar stajyeriz diye usta bindi kadeh sesi vardi ve devirlenmiyordu araba 2 kere motor yapilmişti sonunda müşteriye oldu diye verdiler ama o zmanda söylemiştim şimdide söylüyorum fiatin alinabilitesi yüksek araçlarindan rahatlik motor vs.parcalarini sorunsuz bulmuştuk o zman servis oldugu için belki farkli olabilir ama vardi yani motor yaptik senkromec değiştirdik
Bu aracamı motor yaptınız?
yokmu araç hakkındA bilgisi olan bir yiğit![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)