Maximum kaç taban lastik kullanabilirim. Eski lastiklerim 205/40/17 idi şimdi 215/50/17 veya 225/50/17 kullanmak istiyorum. Spoomlar hakkında et bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Uploaded with ImageShack.us
Maximum kaç taban lastik kullanabilirim. Eski lastiklerim 205/40/17 idi şimdi 215/50/17 veya 225/50/17 kullanmak istiyorum. Spoomlar hakkında et bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Uploaded with ImageShack.us
Tayfun jantlarin arkasinda yazar,cesit cesit jant kullaniyosun,jantlar disarda diye tahmin ederekten arkasina bak diyorumYAda mutlu lastikten almistin galiba,ara sor derim (Y).
- K -
________
Dr.Ecu
Şimdi rafi abiyi arayıp abi ne lastik takacağız diye sormak var ama ben bu sefer Syron kullanmak istiyorum. Oda ayıp olur.
Syron XL sportmu ne bayağı iyi diyorlar. Bu almancı jant üreticisinin firması.
![]()
Karar sizin ama 225 45 17 cok ıdeal bır olcu 50 yanaga gore
50 yanak fazla gelmez mi?
205 50 16 bı lastık al abi16 jantA GEC TURBO YAPCAKSAN 225 45 17 IDEAL 5O TAKCAN NORMAL BU HALINDE BILE SURTUCK
arabayı yükseltiyorum yetti artık yollarımız sağolsun araba stock yükseltiğinden sadece 3,5 tein yaylar kadar düşecek o yüzden yola iyi bassın diye geniş taban düşündüm arkadaşlar.
valla 205 le bile arkalar basıkken sürtüo spoonlar ..sırf o yüzden kamber kiti aldım .. 205 40 tan fazlası 17 de kullanımı zorlaştırır... yüksek bile olsa esneme yapınca sürter rahatsız eder
syron lar testlerde ve kullanıcı yorumlarına göre nexen lerden bile kötü yorum ve puanlar almıştı.hangi modeli bilmiyorum tabi.
konu ile alakasız olucak ama jantları nerden aldın daha cok Desmond Regamaster EVO benziyor bende aradım ama bulamadım.
Kankacım jantmı değiştireceğiz şimdi yaf ben arabayı yükseltiyorum 215 ve 225 45 yanak syneris buldum lastiklerde çok güzel yakında jantları falan boyayıp takacağım. Lastiklerde bunlar.
![]()
215 e çıktığında dahi sürtme yaşıycaksın, kaldı ki 225 ek için çamurluk açtırmadan hayal Tayfun215 takıp ancak 3.5 luk ile normal çukurlarda problem olmaz fakat biraz sağlam bi çukura girip ya da baya esneticek bi tümsekten geçersen yine sürtme sesini duyucaksın
225/45 akslarını da fena yoracak haberin olsun, bir müddet sonra aks kafalarında ses gelmeye başlar çok büyük ihtimalle.
hem yolu tutsun güven versin vs diyosan tabi ki yapılacak ilk şey sıfır lastik alman. bahsettiğin Syron un modeli güzel bir desene sahip fiyat-performans açısından gayet mantıklı kullanan arkadaşlarımda memnun ama yok ben daha iyilerine de para ayırabilirim diyosan michelin den şaşma derim ölüsü bile yol tutuyo ve inanılmaz konforlu.
bence 17 takıcaksan 205/45/17 tak
16 takıcaksan ki 3.5 luk yay ile yol tutma açısından daha mantıklı onda da lastik ölçüsü 205/50/16 seç
bence
Gökhan şuan vti jantları ile michelin kullanıyorum diş derinlikleri çok iyi ama 2007 sonu üretim artık değişmesi lazım.
yol tutuş dersen arabanın tüm burçlarının değişmesi gerekiyor o halde yani iç aks kafaları bitmiş balans yapıyor ama araba öyle bir yol tutuyorkli sorma geçen e-5 de bi densiz mini cooper s denk geldi trafikte maymuna döndü![]()
Neyse konu o değil.
Ben yokuş aşağı virajlarda arabamın yüksek süratteki tepkilerinde tedirgin oluyorum o yüzden arabayı orjinal amortisörlere çevirip 3,5 teinlerimi takacağım. Bu arada komple upper lower front rear bushing kit alıyorum onlarla beraler geniş taban 17 taktımı yetecektir düşüncesindeyim. Düşün arkaya orjinal spoiler bile aldım bassın biraz diye.
Birde akslar içinde şimdikil taiwan malı iç aks alıyorum kırıldığı yere kadar sonra allahın emri. DSS kaçacak bi tarafımıza.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)