Arkadaşlar nereler üzerinden en rahat şekilde gidilir yolları nasıldır tahmini olarak 110 120 km hızlar aralığında yol ne kadar sürer yardımcı olursanz sevinirim...
Arkadaşlar nereler üzerinden en rahat şekilde gidilir yolları nasıldır tahmini olarak 110 120 km hızlar aralığında yol ne kadar sürer yardımcı olursanz sevinirim...
kardeşim ben istanbulluyum antalyada unı okuyorum kendımde adapazarlıyım her halde 20 defa arabamla gitmişimdir...
antalya afyon 270 280 km mesafe sabit 90 - 100 km ile hızla 4 saat sürer özdilekte ikbalde mola verirsiniz.
afyon kütahya bözüyük 140 km falan 2 saat sürer
bözüyükten adapazarı 150 - 160 km oda 2 saat sürer
toplam 8 saat sürer kardeşim.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Antalya-Burdur/Isparta-Afyon-Kütahya-Bozuyük-Adapazarı-İstanbul. En mantıklı ve güzel güzergah budur.Yolunuz açık olsun
edit:imla hatalarını düzelttim
Burdur en mantıklısı ordan afyon devam et gitAz gezinmedim o yollarda
![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Afyona kadarı kolay hiç gelmediysem 100 defa gelmişimdir o yolu önemli olan afyondan sorasıydı saolun yazmışsınız![]()
burdur ısparta aynı zamanda nasıl gidilıyor anlamadım burdur antalyanın batı çıkışıdır ısparta dogu çıkışıdır antalya turu mu atıcak arkadaş
nese kardeş ben sabit 90 km hızla antalyadan istanbula 1 saat mola ile 10 saatte gidiyorum sen biraz daha basarsın 8 saatte ındırırsın
ben antalya istanbul 6 saatte gidenleride biliyorum
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)