Adana mersin farketmez Şöle hırs yapmayacak önce deneyecem deyip te sonra geri vitese takmayacak arkadaşlara duyrulur...
Adana mersin farketmez Şöle hırs yapmayacak önce deneyecem deyip te sonra geri vitese takmayacak arkadaşlara duyrulur...
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
rakıpler bırazdan cıkar D:
Bekleyip Görücez...
Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!
Ali kaan ile konuştum en son o denemeyecek. denildi. Soruın yok Kimin deneyeceğinin bi önemi yok araç 2.0 Lt Atmosferik kim ister ise de denerim. Maksat biraz kulakların pası gitsin biraz da video çekelim. geçmişim geçilmişim benim için hiç sorun diil.
ruhii abii ben dede benim düldülle deneyelimm abii 1.3 motor mademm kimse yokk 10 direk fark verr başka bişe istemiyorumm...
Ben pistonu taktıktan sonra sana dişim geçer diye ummuştum ama galiba geçemez Ruhi abi, Adanada olsaydım gazlardık, keşke gelebilsem daha keyifli roll ler olacağı aşikar![]()
US Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)