corsa d için 30-35 mm yay almayı düşünüyorum
h&r
eibach
fk
bu markalardan hangisini tercih etmeliyim tavsiyesi olan genelde çok km yapıorum bunuda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler cvp ve yorumlar için...
corsa d için 30-35 mm yay almayı düşünüyorum
h&r
eibach
fk
bu markalardan hangisini tercih etmeliyim tavsiyesi olan genelde çok km yapıorum bunuda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler cvp ve yorumlar için...
Eibach taktım 3.5cm. Tam 3.5cm düştü. Varlığıyla yokluğu belli değildi. Araca güvenemiyordum o haliyle. Orjinal kadar konforluydu ancak. H&R taktım deli gibi viraj zorladım o haliyle çok memnundum. Ama orjinale göre sertliği belli ediyor. İstersen bi arkadaşımda var söktü aracından ancak satıyormu bilmiyorum. Görürse yazar zaten ondaki 5cm H&R.
Bu arada bende çok yol yapıyordumÇok yol yaptığım için H&R'den vazgeçemedim
diğer türlü sıkılıyordum keyif vermiyordu arabayı sürmek.
Edit:
3.5 cm h&r'nin takılı olduğu fotolar bu konuda mevcut. Bu arada araç dizel. Yaylar benzinli yayı. Eğer bulursam eibach'lı fotolarıda eklerim. O haliyle fazla kullanmadığımdan fotosu yok fazla.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/27662-bu_da_benim_corsam.html
Bende var satılık H&R 5cm.
3.5 takarsan keske bırazz daha düşseydi diyeceksin o yuzden baştan 5 lık takmak en mantıklısı.
yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar dün itibariyle h&R 3.5cm yay taktırdım araba tamamen farklı oldu nerdeyse sağa sola yatan saçma sapan alttan kaçan araba hiç mi hiç ayrılmıyor normale göre baya sertleşti memnunum bundan 3.5 cm olmasına ragmen daha da düşmesini istemiyorum zaten zamanla bir miktar daha yay oturdukça düşer die tahmin ediyorum tekrar herkese teşekkürler coil-ex almayın kesinlikle h&r tavsiye ediyorum![]()
Valla cosmo jantlarımı geri taktım üstüne. Irmscher'leri satıyorum düşünürsen. Yardımcı olmaya çalışırım. Hatta elden bile teslim edebilirim istanbulda ya da izmirde.
İlk aldığımda karaborsa bi janttı sadece cosmolarda çıktığındanŞimdi öyle değil aslında 111. yıl'da falanda çıkıyor mutlaka bulunur
Araştırmak gerek.
Özellikle bayilerde alırken jant taktıranlar vs oluyor. Onlar çok komik rakamlara alıyorlar sıfır lastik üstünde olarak. Öyle birşey yakalanabilir.
açıcam en sonunda bir başlık cosmo jant aranıyor teklifler değerlendlryol tutuş dışında hakikaten araç daha güvenli eskisine göre bence eskisi gibi arkasını salmak istemiyor hele ki üzerinde bitik lastikler varken bence her corsa sahibi yay almalı ama alçak otoparklara girerken korksun her an ön plastik ek gidebilir
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)