User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: corsa d 4k yay sorunsalı

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

corsa d 4k yay sorunsalı

corsa d için 30-35 mm yay almayı düşünüyorum
    h&r
    eibach
    fk
    bu markalardan hangisini tercih etmeliyim tavsiyesi olan genelde çok km yapıorum bunuda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler cvp ve yorumlar için...

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben en dengeli düşüren yay olarak coil-ex tavsiye ederim

onu beğenmem derseniz H&R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben en dengeli düşüren yay olarak coil-ex tavsiye ederim

onu beğenmem derseniz H&R

Coil ex koydum ben arabaya. Corsa d 4k. İğrenç ötesi. ve en fazla 2 parmak düşüyo. =) kesinlik h&R.

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de H&R.
    916 V6 Turbo

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eibach taktım 3.5cm. Tam 3.5cm düştü. Varlığıyla yokluğu belli değildi. Araca güvenemiyordum o haliyle. Orjinal kadar konforluydu ancak. H&R taktım deli gibi viraj zorladım o haliyle çok memnundum. Ama orjinale göre sertliği belli ediyor. İstersen bi arkadaşımda var söktü aracından ancak satıyormu bilmiyorum. Görürse yazar zaten ondaki 5cm H&R.

Bu arada bende çok yol yapıyordum Çok yol yaptığım için H&R'den vazgeçemedim diğer türlü sıkılıyordum keyif vermiyordu arabayı sürmek.

Edit:

3.5 cm h&r'nin takılı olduğu fotolar bu konuda mevcut. Bu arada araç dizel. Yaylar benzinli yayı. Eğer bulursam eibach'lı fotolarıda eklerim. O haliyle fazla kullanmadığımdan fotosu yok fazla.
    http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/27662-bu_da_benim_corsam.html

BERKAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende var satılık H&R 5cm.
    3.5 takarsan keske bırazz daha düşseydi diyeceksin o yuzden baştan 5 lık takmak en mantıklısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar dün itibariyle h&R 3.5cm yay taktırdım araba tamamen farklı oldu nerdeyse sağa sola yatan saçma sapan alttan kaçan araba hiç mi hiç ayrılmıyor normale göre baya sertleşti memnunum bundan 3.5 cm olmasına ragmen daha da düşmesini istemiyorum zaten zamanla bir miktar daha yay oturdukça düşer die tahmin ediyorum tekrar herkese teşekkürler coil-ex almayın kesinlikle h&r tavsiye ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eibach taktım 3.5cm. Tam 3.5cm düştü. Varlığıyla yokluğu belli değildi. Araca güvenemiyordum o haliyle. Orjinal kadar konforluydu ancak. H&R taktım deli gibi viraj zorladım o haliyle çok memnundum. Ama orjinale göre sertliği belli ediyor. İstersen bi arkadaşımda var söktü aracından ancak satıyormu bilmiyorum. Görürse yazar zaten ondaki 5cm H&R.

Bu arada bende çok yol yapıyordum Çok yol yaptığım için H&R'den vazgeçemedim diğer türlü sıkılıyordum keyif vermiyordu arabayı sürmek.

Edit:

3.5 cm h&r'nin takılı olduğu fotolar bu konuda mevcut. Bu arada araç dizel. Yaylar benzinli yayı. Eğer bulursam eibach'lı fotolarıda eklerim. O haliyle fazla kullanmadığımdan fotosu yok fazla.
    http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/27662-bu_da_benim_corsam.html
    konuyu daha önce incelemiştim cosmo duruyormu duruyorsa satılıkmı ben performance car dan dizel yayı aldım çok değişti şuan tek eksik jant lastik yolla ilgili oda yakında inş ilgin için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla cosmo jantlarımı geri taktım üstüne. Irmscher'leri satıyorum düşünürsen. Yardımcı olmaya çalışırım. Hatta elden bile teslim edebilirim istanbulda ya da izmirde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla cosmo jantlarımı geri taktım üstüne. Irmscher'leri satıyorum düşünürsen. Yardımcı olmaya çalışırım. Hatta elden bile teslim edebilirim istanbulda ya da izmirde.
    yok çoktandır biliyorum astarı beni aşar onun teşekkürler genede keşke cosmo lar kalsaydı onlarla özllkle ilgileniyorum fakat bulamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk aldığımda karaborsa bi janttı sadece cosmolarda çıktığından Şimdi öyle değil aslında 111. yıl'da falanda çıkıyor mutlaka bulunur Araştırmak gerek.

Özellikle bayilerde alırken jant taktıranlar vs oluyor. Onlar çok komik rakamlara alıyorlar sıfır lastik üstünde olarak. Öyle birşey yakalanabilir.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    H&R iyi seçim olmuş bendede var kafadan 1 parmak içerde yol tutuşuda muazzam güzel
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıcam en sonunda bir başlık cosmo jant aranıyor teklifler değerlendlr yol tutuş dışında hakikaten araç daha güvenli eskisine göre bence eskisi gibi arkasını salmak istemiyor hele ki üzerinde bitik lastikler varken bence her corsa sahibi yay almalı ama alçak otoparklara girerken korksun her an ön plastik ek gidebilir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)