specler şunlar
vti : filtre + headers+ egzoz
impreza : filtre + komple düz boru + egzoz
roll de sizce sonuç ne olur ?
specler şunlar
vti : filtre + headers+ egzoz
impreza : filtre + komple düz boru + egzoz
roll de sizce sonuç ne olur ?
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
bana 2.0r alır giibime geliyor amavti da şaka yapabilir. bu arada denemeler 50-60 gibi basılıp top speed olcak
Rs Racing Garage
valla abi bi tane otomatik R vardı o guce göre hiç gitmiyordu cabrio 1.6 astrayla denemiştik.vti alır gbi sanki ama?sen denedinmi bnlarla?
2.0 r lar 155 beygirmiydi ?
vti daha hafiftir sanırım, 4 çekerin dezavantajınıda düşünürsek vti sağlıklıysa üzer bence
bencede vti normal şartlarda bu yarıştan galip çıkmalı
rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır
yok denemedim baskım hakkı rahmetine kavuşmak üzere 2-3 günü kaldı(trafik yüzünden).
eğer baskımı yaptırmış olsaydım yada yaptırdığım zaman denemek isterlerse denerim no problem
160 hp
buarada 2.0R lar.
iki araçta çok bakımlı . ikisinin sahibinide tanıyorum pimpirikli herifler ikiside ..
Rs Racing Garage
2.0r otomatıkmı düzmü ben otomatik diye biliyorum onları.ama benim dediğim araç legacydi.o yuzden yanlıs olur ama 160 bg e göre hiç mi hiç gitmiyordu.
düz , otomatik değil
Rs Racing Garage
rahat rahat dene baskın olmasada geçersin 2.0r'ı
o araba 4 ceker hıc olmamıs tek artısı vırajlara normal arabalardan daha raat gırıosun hee bıde yagmurda karda daha ii o kdr..çok gereksiz.
vti rahat rahat geçer...
2.0r sahibi biri olarak 2.0R ın hiç sansı yok bence vti' da bi problem yoksa rahatça geçer
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Ben kullanıyorum ve çok memnunum dediğiniz konularda şunu rahatlıkla söyleyeyim atmosferik 2.0 lardan standart aile araçlarından yolda başedemeyeceği araç yok diyebilirim.
Güvenlik konusunda hem aktif hem pasif güvenlikte bence oldukça güvenli
neticede subaru olduğu için sorunsuzlukta artı bi özellik bakım dışında ne yürüyenine ne motoruna daha anahtar değmedi.(75.000 km de)
Ben 25.000-30.000 lira aralığında alınıp binilecek düzgün bir araç severek beğenerek kullanıyorum
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
okadar kötümü gidior bu 2.0R
Rs Racing Garage
orasıda wargerçi bende olsa yan beybi yan
yaparımda
Rs Racing Garage
birara bende almayı düşündüm ama acil bir durum olduğunda satamam die korkuoyorum.
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)