En ucuza en cazip şekilde İphone4 nasıl temin edilir?
araştıranlar olmuştur sanırım.nedir son durumlar turkcell vodafone olsun ya da elektro marketler olsun en cazip hangisi sunuyor şuan ?
En ucuza en cazip şekilde İphone4 nasıl temin edilir?
araştıranlar olmuştur sanırım.nedir son durumlar turkcell vodafone olsun ya da elektro marketler olsun en cazip hangisi sunuyor şuan ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sanırım turkcell 95 Tl lik paket.
rusya da fiyatlar ne durumda? bilgisi olan varmı peki trden çok daha ucuza temin sağlanabilirmi ?
Dr.ECU
en ucuz yolu çalmak![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
gecen ay singapurdan aldım 1450 tl ye 32gb unlocked aslında aplle storeda daha ucuz ancak aplle storelar kontratsız olarak sadece online storedan satıyorlardı (16gb 940 tl 32 gb 1200 tl) ama shipping süresi en az 3 haftayı buluyordu. Oranın dogu bankından aldım şimdi biraz daha ucuzlamıştır. Ben alırken Gençlik olimpiyatı vardı herkes iphone ipad alıyordu pek indirim yapmıyorlardı.
hong kong ve singapur resmi olarak iphone en ucuz satıldığı 2 yer hong kongda vergi yok. Singapurda %7 ama zaten taxfree olarak ödediğiniz verginizi geri alabiliyorsunuz.
oldumu sımdı bu ıphone 4 ucuza yurtdısı al tr de kırın kullanın nerde bızım durust tech uyelerı aaaaaaaaaaaaaa cok ayıp hıc yakısmamıs abı bölelerı yuzunden turklerın adı gıdıyor çok ayıp hıc olmamıs bıde pişkin pişkin cevap verıo şeklinde cok post var bazı konular ıcınde)))))))))))))
et giren yere dert girmez.
bu cakma ayfonlar kac para nerden temın edılıo bılgısı olan varmı? maytap degıl cıddı soruom
et giren yere dert girmez.
bu tablo çok şugar oldu![]()
Dr.ECU
1560 mi ne aldik electroworld du sanirim arkadasi yollayip aldirdim tam hatirlamiyorum ama yenibosna dan aldirdik garanntili mis.. 1.900 nedir ya.. zaten 1.800 falandir o magazada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)