Arkadaşlar 2.0tl turbo bazen yüksek basınç görebilecek bir araca çelik contamı yoksa normal contamı tavsiye edersiniz ? + sıkıştırmayı düşürmek için plate uygulaması nekadar sağlıklı bir yöntemdir![]()
Arkadaşlar 2.0tl turbo bazen yüksek basınç görebilecek bir araca çelik contamı yoksa normal contamı tavsiye edersiniz ? + sıkıştırmayı düşürmek için plate uygulaması nekadar sağlıklı bir yöntemdir![]()
cometic, direkt irtibata geç varmı senin araca göre sor
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
çelik conta yaptır tabiiki aşırı besleme aracın
cometic özel üretim yapabiliyor bildiğim kadarıyla
körler sağırlar
Araç Rover 220 turbo kendi aracım
Mevcut sıkıştırma 8.5 fabrika verisi ama kapakta taşlama olayı var artmıştır tahminimce
Wössner forged kullanarak sıkıştırma 8.0 e düşürülecek ama arkadaşımın birisi plate yaptır gerekirse kafan rahat olsun söyledi bende plate olayını merak ettim
Çelik conta sorma nedenimde Aracım Ankara proserde şuanda usta diyorki standat conta kullanalım çelik contalar ile sorun yaşıyorum yağ kaçırıyor dedi bende kıymetli yorumlarınızı almak istedim.
En yüksek göreceği 1.5 GT30 ile
Standart conta aracın zaten orjinaldede turbolu olduğu için belki sorun teşkil etmeyecektir. Ancak özellikle sonradan turbolanan araçlarda genelde stok conta kesinlikle kısa zamanda cortluo.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Plate'e gerek yok, 220 de 0,5 e kadar taşlamayla zaten tek çelik contayla sıkıştırma 8 oluyor. Kapak 2. 3. kez taşlanıyorsa plate kullanmakta fayda var plate içinde Recep yardımcı olur. Bu arada plate alt devirleri öldürür ....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)