Arkadaşlar 99 civic sedanım var 35 mm H&R yay kullanmaktayım .. Bi arkadaşıma benim 35mm H&R leri vereceğim . Yerine 50 mm H&R mi alsam Eibach mi alsam çok kararsızım .
Yada 50mm yaylar ilerde sıkıntı olurmu ankarada kullanacagım aracı ?
Arkadaşlar 99 civic sedanım var 35 mm H&R yay kullanmaktayım .. Bi arkadaşıma benim 35mm H&R leri vereceğim . Yerine 50 mm H&R mi alsam Eibach mi alsam çok kararsızım .
Yada 50mm yaylar ilerde sıkıntı olurmu ankarada kullanacagım aracı ?
Eibach 50 corsa sport memnunum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
3.5 mm den sonra 5 mm yaya binerken daha dikkatli olman gerekicek ankaranın yolları nasıl bilmiyorum ama takas etmeni öneririm çümki ek kasada basıklık direk belli ediyor kendini bu arada Eibach h&r den daha yumuşak güzel bir yaydır.
Aracı aldığımda H&R 3.5 takmıştım gayet memnundum . Şimdim eibach 50mm alınca çok esneme yapmasın ? Ayrıca 50mm yayda ankarada sıkıntı yaşarmıyım ?
eibach kullanıyoeum H&R hiç kullanmadım ama aralarında hissedilebilir bir fark oldugunu hiç samıyorum o yüzden hangisi daha ucuzsa onu al bence
H&R den şaşmayın![]()
![]()
h&R her tarafa giden araba düz gidiyor artık ama sert olucagı kesin eibach a göre herkesten öle duyuyorum bence sırf ucuz diye çogu markaya yönelmemek doğru fazla mal göz çıkarmaz fiatta öle çok aşırı bişi dgl fark
bende 96 civic icin 50mm eibach alıyorum![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
3.5 hr den sonra 5 cm eıbach taksan dusukluk emın ol kı hıc farketmıycek cunku eıbach karakter olarak konforlu ama cok dusurmeyen bır yaydır takıp takmadıgın bellı olmaz ben h&r kullanıyorum gayet konforlu bır sorun yasamdım
valla benim bi arkadasimda eibach 5 var deli gibi de düşük araba
acaba 5cm eibach düşürmüyor diyen arkadasimiz kullandi mi civic + 5lik eibach?
00' Civic 1.6IES
5 cm eibach kullanıyorum 99 1.6 ies im var eibach biraz daha yumuşak bi yay ama h&r ı hiç kullanmadım bilmiyorum 5 cm eibach da tavsiye ederim yani
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)