Arkadaşlar neredeyse ayda 2 kere bu yolu kullanmama rağmen ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. Ben yedim siz yemeyin.. :]
![]()
Arkadaşlar neredeyse ayda 2 kere bu yolu kullanmama rağmen ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. Ben yedim siz yemeyin.. :]
![]()
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
tam o an 2 metre boyunda siyahımsı bir silindirden kırmızı bir flaş patlamış mıydı ?
bi saniye bi saniye bu senin kameradan 632 metre gerideki hızın sanırım .. ben mi yanlış anladım yoksa fotodaki mesafeyi??
bu poz içinde 130 tl ödenmezki şimdi![]()
Orada hız sınırı var ki : yani orada kontorl yapılıyor diye biliyorum normalde hız sınırı hep varS Tünele gelmeden tünel içinde tünelden sonra ben mi yanlış biliyorum yoksa.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
ya ben 4 ay önce istanbul yolunda 300tl yedim palio van ile. Bu nasıl 130 tl oluyor?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende antalya çıkışı yedim 130km hızla 300 küsür lira ödemiştim.alla alla :S
Bolu Dağı geçişinde trafik kazalarını azaltmaya yönelik olarak hız sınırları tünel içinde 70, tünel çıkışlarında 80 kilometre ve giderek artan limitlerde olduğunu, buna göre gerekli trafik işaretlemelerinin yapıldığını kaydetti. Akpınar'ın verdiği bilgiye göre, kazalar en çok tünelin Bolu-Düzce çıkışından itibaren tehlikeli eğim ve virajların bulunduğu 3,5 kilometrelik yol kesiminde olduğu istatiksel olarak tespit edildi.Bu bölgede ceza kesiliyor.
Aynen dediğim gibi girişinde çıkışında olan kısımlara mı yakındız orada kamera var.
Eğer o bölge değilse yeni güzel bir kısım daha öğrenmiş oluruz![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
sizin foto yine güzelmiş 200 küsürle o kameraya gülümseyen arkadaşım vartünel çıkışında böyle bi uygulama var yaklaşık 7-8 aydır diye biliyorum...
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınben o yolda ne radar cezaları yedim ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
http://www.phantomplate.com/
http://www.phantomplate.com/photoshieldeuro.html
istiyorsaniz Turkiye ye sizlere yollayim bunlardan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)