![]()
![]()
Sonunda arka jantimin tekini bana yolliyabildirler, hemen lastikleri taktirik arabaya sigip sigmadini denedim.
Arka jantlar 20 X 10 inch vede 295 40 20 lastik var, onler 18 X 8 inch vede 245 40 18 lastik var.
![]()
![]()
![]()
Sonunda arka jantimin tekini bana yolliyabildirler, hemen lastikleri taktirik arabaya sigip sigmadini denedim.
Arka jantlar 20 X 10 inch vede 295 40 20 lastik var, onler 18 X 8 inch vede 245 40 18 lastik var.
![]()
hayırlı olsun arkalar süper olmuş ölçüleri ve modeliyle mükemmel yakışmış fakat önler 19 X 9 inch falan yani biraz daha büyük olsa daha iyi olmazmıydı ? tabi ben dışardan gördüğümü söylüyorum belki bildiğiniz bi sebepten dolayı öyle uygulamış olabilirsiniz...
Daha buyuk olsa, bence farki cok daha az olurdu, benim istedigim onle arkanin farkinin tam goze gelmesi idi.
güzel güzel mani sen sevdiysen sorun yokii günlerde kullan ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
anladım...tabi bunlar zevk işi değişir ben olsam 19 X 9 koyardımgüle güle kullan...
süper olmus valla güle güle kullan
OEM+
kankacıııım cms mi:
![]()
ewt ewt bunlar gzl olmus Maşallah kazasız belasız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Cok guzel durmus..masallah,guzel gunlerde kullan![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
mani süper olmuş bölesi daa iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)