http://www.streetfire.net/video/jdm-...ii_2066870.htm
DC 4-2-1 SERAMIK HEADERS
51'LIK KOMPLE DUZ BORU
HKS TITANIUM EGZOZ
SIMOTA CAI..
http://www.streetfire.net/video/jdm-...ii_2066870.htm
DC 4-2-1 SERAMIK HEADERS
51'LIK KOMPLE DUZ BORU
HKS TITANIUM EGZOZ
SIMOTA CAI..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Araçta videoda süper yanlız 20sn.de kaçan köpek fena olmuş...![]()
Maşallah harbiden güzel sesi var birazda basıversen =) tam süper olacak Herhal![]()
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
beğendğnze sevndm..
zzzzzzzzzzzzzzzzz...
egzotık bı hava katsın dedıkvıdeoyu 5dk'da hazırladk zatn muzk bıle seçemedık elımıze gelen ılk şarkıyı koyduk..
olm o kopek nerden geldı ben gormedm,ılk vıdeoda yktumuzık dınleyemıosn dı mı zuahhaha..
![]()
tşk ederm..
muzıksız vıdeo çekerz..
ahhh ahhh coıllerım evde yatıo montaj param yk takamıorm..![]()
para olsada bizde alsak bi hks egsoz![]()
maşallah çok tatlı bi sesi var!
neden coili satıyorsun yeni almadın mı sen ??![]()
+10..
ben çok bekledım ve olmuşken tam olsun zıhnıyetınde oldum..
tşkrlr,ahh ahhh tam yarama bastınyenı aldm y.dışından geldı gumrukte takıldı 570 lıra para bayıldım
montaj param hepsı bıttı sıfır kendı aracım ıçın getırttığım coıllerı satmak zorundaym yksa 1-2 ay beklemm lazm kı bu buddy club 300-400 hplık araçlara gıdıo ve yoldan bı gram kopmuo benım araç ıçın çok ust sevıye oldgna kanaat getırdım benım ışımı xyz gorur dıe duşunuorm
coıllerde hıç bı sıkıntı yktr sıfır duruo çızık vb bışey bulana bedavaya verırım..
emın olun arabamı hıç hor kullanmam olabldgnce çukurdan tumsekten kaçarım,motorum tam sıcaklgndaydı tunele gırınce bı boşta ses verım dedım zatn devır kesıcının mantıgıda araca zarar vermemek yanı asıl sorun kesıcıye gırmezse..
aynı duygular ıçındeyımben bu kdr ses ve performans beklemıodm,ılk marşdakı o ses benı mest ettı zatn
dedım tayyara mı bınıorm kaputu açıp baktım yanlışlıkla K20 mı taktılar dıe ama bıldgmz D16'tıydı
kı honda da hıç oynanmayacak bı motor varsa o da D16 kodlulardır ıes performans uretımıydı VTEC II performans'tan ekonomık motora geçış sırasıydı yenı kasa I-VTEClerde ekonomı ağırlıkta bız tam arada kaldık
bu arac ıçın en guzelı kafan gore yapacan keyıf alacak kadar komple egzozunu takacan fıltrenı başkada bışyle oynamayacan atmosferıkte oyle tayyarla falan yuruyecem dıe ugraşırsan kafanda saç kalmaz..
![]()
Ses harika Maşallah 'da araç dahada iyileştirilebilir. Basılması gerek diye düşünüyorum.
Keyifli Sürüşler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)