m-power07 1.oldu
kemer den katılan ümit kurga arkadşımızda çok zevkli bir geçiş izletti oda 3.oldu kupalar kemer'e
m-power07 1.oldu
kemer den katılan ümit kurga arkadşımızda çok zevkli bir geçiş izletti oda 3.oldu kupalar kemer'e
Walla çok güzel bir gündüBende ordaydım
Eski arabamı tekrardan 1.likle karşılamak çok güzel bir duygu oldu
Hacı abime tşk.ler gerçekten bu işte çok başarılı
Alper abi saolasun arabayı aldığı zamankinden bile çok daha iyi bir durumda gördüm buda beni çok sevindirdi
Organizasyonda eksikler olmasına rağmen gayet güzel bir gün geçirdikEski PE , yeni K 106 tımıza tekrardan tebrikler
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Ne demek abi ben tşk. ederim.Bu arada eminimki hacı abi çooook daha iyi dönerdi bu yarışı ama kasmadı tekrar döneceği için açık ve net![]()
abi bidahaki organizasyon ne zaman bunun tadı damağımızda kaldı yarısa biraz gec kalmısız ama yine de eğlenceliydi![]()
Ne yaptık cihan sanki biz üzülüyoruz daha iyi ağırlayamadık die inş birdahaki geldiğinde iş yoğunlumuzda olmaz çok daha güzel günler geçiririz inna'lar felan her zaman bekleriz kardşeim kapımız sonuna kadar açık canın sıkıldığında çık gel unutmaki burda 2 tane kardeşin daha var![]()
Allah razı olsunNe demek daha ne yapacaksınız anlattırma şimdi herkezin azı açık kalır abi
Burdada her zaman bir kardeşiniz var emin olun buna.Hatta orda lazım olayım sorun değil 2 saate ordayım hemen atlayıp gelmeyen Cihan'ı öpsünler
Tekrar tebrikler bu arada Slalomda eline çook zor su dökülür![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)