sahibinden.comda gelen mesajları göremiyorum sade bendemi var bu sorun yoksa sizlerdede varmı?
sahibinden.comda gelen mesajları göremiyorum sade bendemi var bu sorun yoksa sizlerdede varmı?
Yapılan iyileştirme çalışmalarından dolayı belirtilen durumla karşılaşmaktayız. İstenmeyen bu durumdan dolayı tarafınızdan özür dileriz. En kısa sürede bu durum çözüme ulaştırılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
sahibinden.com Destek Ekibi
Mesele bu
Bu arkadaşlar hertürlü değişikliği çalışan site üzerinde yapıyorlar. Kopya site üzerinde değişiklikleri bitirip hareket etmiyorlar. Deneme yanılmayla upgrade. Enteresan adamlar.![]()
sahibindene ilettim sorunu
Merhaba burak çapkan ,
Destek talebiniz alındı, bildiriminiz en kısa sürede incelenecek ve cevaplandırılacaktır. Bu konuya eklemek istedikleriniz varsa bu e-posta'yı yanıtlayarak mesajınızı gönderebilirsiniz.
Aşağıda listelenenler bu destek talebinin detaylarıdır.
Destek Talep No KGF-962992
Konu mesajlar gözükmüyor
Durum Açık
Sahibinden.com Destek Merkezi
www.sahibinden.com
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
bende daha demin mesaj attım mesajlarım yok ve 4 yeni mesaj demesine rağmen onlarıda göremiyorum diyedemekki genel sorunmuş..
Bende gelen mesajlarımı okuyamıyordum. Az önce tekrar girdiğimde bütün mesajlarımın silinmiş olduğunu gördüm. Önemli bilgiler vardı. Umarım eski haline döner.
Banada akşam mesaj geldi ama görünmüyor sıkıntı var sanırım.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
boyle salaklıklar yapmazlardı noldu bunlara acaba kaç tane musterı beklıyor cevap veremedık
Bende telefonu satıcam en az 7-8 mesajım gitti böyle.Neyse Satılık LG kf 510 temiz![]()
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)