Arkadaslar fiorino almayı düsünüyoruz fakat iyi yorumlarda var kötü yorumlarda kararsız kaldık.Sizce nasıl bir araba?
Arkadaslar fiorino almayı düsünüyoruz fakat iyi yorumlarda var kötü yorumlarda kararsız kaldık.Sizce nasıl bir araba?
Klima ve abs sinin çok iyi olduğunu biliyorum bende.Bikaç kez kullanma şansım oldu kötü araçlar değil diyebilirim.Bu sınıfta araç alıcaksanız bipper veya nemo dan üstün bi araç.![]()
Hepsinin fiyatlarına baktım aralarında sadece opsiyon olarak klima düsünürsek bipper en ucuzu.
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/42263-fiorino_bipper_nemo.html Bu konuya yazmıstım bunu.
Hangi her duruma göre rakiplerinden iyi??
Ben size şu şekilde izah edeyim. 1.4 motorlar bir kere ciddi alt devirlerde daha torklu, 1.3 motor ise bu kasada adama kalkarkende alt devirlerdede can çektiriyor. Az yakması konusunda ise bundan önceki bipperim (camlı koltuklu), şuanki paliomdan bile az yakıodu. Bu motor fiorinoda kaç yakar tahmin bile edemiorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben 30 k yaptım fiorinoyla eminönü esenyurt arası hergün ortalamam 5.5.
rahatsız olmayan arkadaşlar varmış ama beni bayıyo koltukları
en sevmedigim yanı ise aynaları deli ediyo görmüyorum dogru düzgün boy187 ondanmı acaba![]()
Bence İdeal Bi Araba Hem Az Yakıyo Hem Ticari Sınıfına Bakarak Konforlu Benim En Çok Hoşuma Gidende Direksiyonu![]()
arka koltukları çok sallıyor dobloya göre ve yere fazla yakın ama diğer yönlerden iyi
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
gayet güzel bi araç.kullanımı çok rahat.yalnız klima açıkken rampada kalkmak için biraz can çekişiyo bide arkada oturanlar zıplaya zıplaya gidiyo![]()
youtube ta geyik testi var fiorino-nemo vve bipperin fiorino takla atmadan geçiyor testi esp olduğu için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)