User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gilles Panizzi 2002 Katalunya

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gilles Panizzi 2002 Katalunya

Tango-1 never dies.

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artizzzzzzz:d
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asfaltta tam bir rahatsız bu adam Çok efsane bi video hatırlattın iyi geldi bilmemkaçıncı kez keyifle izledim herkesin harcı değil böyle hareketi etap içinde yapıp zamanı harcamak

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etapda kaçıncı oldu acaba bu hareketten sonra ? 1. olduysa helal .. hem şeklini yaptı hem 1. ohh

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açık ara birinci bitirmişti etabı, zaten asfaltta uzunca bi müddet kimseye vermedi birinciligi..
    Tango-1 never dies.

gokhan035 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    etapda kaçıncı oldu acaba bu hareketten sonra ? 1. olduysa helal .. hem şeklini yaptı hem 1. ohh
    Evet 1. oldu. Asfalt rallisi=Panizzi

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar seyircinin oldugu bi yer olsa, saniyeyi kim takar ) turkiyede o kadar sessiz geciyor ki ralliler.. bi cogunu izliyorum canlı olarak, ama cok uzuluyorum.. kimse bu heyecanı tatmak bile istemiyo..

bu arada panizzi iyiydi de, LOEB yoktu oz amanlar koyunun olmadıgı yerde keciye abdurrahman celebid erler hesabı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar seyircinin oldugu bi yer olsa, saniyeyi kim takar ) turkiyede o kadar sessiz geciyor ki ralliler.. bi cogunu izliyorum canlı olarak, ama cok uzuluyorum.. kimse bu heyecanı tatmak bile istemiyo..

bu arada panizzi iyiydi de, LOEB yoktu oz amanlar koyunun olmadıgı yerde keciye abdurrahman celebid erler hesabı
    Tartışma meselesi olmasın ama, loeb o zaman olsaydı da panizzi'ye karşı koyamazdı bence adamın asfaltta çıkardıgı dereceler kolay kolay geçilecek cinsten degildi.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışma meselesi olmasın ama, loeb o zaman olsaydı da panizzi'ye karşı koyamazdı bence adamın asfaltta çıkardıgı dereceler kolay kolay geçilecek cinsten degildi.
    Loebden bahsediyoruz adam su an nerdeyse sadece kendi rekorlarını kırıyor )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de neden tartısmıyoruz canım tartısalım yani sonrasında nerdesin lan cık dısarı kesecem seni demedikten sorna guzel guzel tartısıyoruz forumun amacı da bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Loebden bahsediyoruz adam su an nerdeyse sadece kendi rekorlarını kırıyor )
    ortalık boş ondan kırıyor bütün efsanelerin bi arada oldugu bi ortamda zordu bence onun işi, ha keza isterse 10 sene üst üste kırsın o rekorları, seyir zevki olmadıktan sonra ben napim öyle rekoru
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gelmiş gecmiş sayılı pliotlardan.. Loeb ilk zamanlarda asfaltta cok iyi diye cıktı, saxoyla yarısıyordu.. o zamanlardan ne oldugu belliydi zaten. saxoyla wrc leri geciyodu sonrasında da wrc ye gecince olay bitti.. adam toprak kar buz camur asfalt.. hepsinde en iyisi su an rakibi olmadıgı için kasmıyor desek yeridir bence..

seyir zevki apayrı bi konu.. şov değilki yaptıgı yarıs.. yarısta seyir zevki yoktur.. o tarz sov istiosan ken block izle ama o da ilk kez fransa rallisinde finish gorebildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gelmiş gecmiş sayılı pliotlardan.. Loeb ilk zamanlarda asfaltta cok iyi diye cıktı, saxoyla yarısıyordu.. o zamanlardan ne oldugu belliydi zaten. saxoyla wrc leri geciyodu sonrasında da wrc ye gecince olay bitti.. adam toprak kar buz camur asfalt.. hepsinde en iyisi su an rakibi olmadıgı için kasmıyor desek yeridir bence..

seyir zevki apayrı bi konu.. şov değilki yaptıgı yarıs.. yarısta seyir zevki yoktur.. o tarz sov istiosan ken block izle ama o da ilk kez fransa rallisinde finish gorebildi
    yok ben canım sıkılınca Colin Mcrae izliyorum Loebe saygım sonsuz ama bana göre devlet memuru gibi kullanıyor
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    colin mcrae de iyiydi de ne biliyim bu kadar değildi ya loeb cok basarılı mcrae hiç bu kadar surekli olamadı ve bu kadar üstün olmadı rakiplerine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izleyen seyirciye ne demeli.çok kalabalık mükemmel bir görüntü..ayrıca loeb e rakip çıkmalı artık

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panizzi, McRae ve diğerleri çirkin ama çok başarılıbir çok pilot gördük. Bireysel yetenekleri mükemmel iyi takımlar veiyi arabalarla seyri güzel yarışlar izlettiler...

Eskiden çok sıkı takip ederdim WRC yi, o dönemde bir çok efsanepilot vardı. O dönemde Loeb de kendini oturtmuş olsa seyri çok daha keyifli olurdu...

Loeb çok çok iyi bir pilot ama şuan gerçekten rakibi olmadığı için bu kadar gündemde olduğun düşünüyorum.

Panizzinin bu şovu yıllarca unutulmayacaktı ilk gördüğümde aklıma kazındı... Asfaltta fark atmak o kadar zorken öyle bir farkaçılmıştı ki adam bu şova rağmen açık ara o etabı almıştı...

Şu krizin etkileri bu kadar büyük olmasaydı da bir çok marka çekilmeseydi o zaman daha çok pilot görürdük en azında Loeb tekel olmazdı...
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    loeb aslında o zamanlar da cok iyi dereceler cıkarıyordu.. loeb e rakibi yok diye buyuk demek bence biraz haksızlık olur. cunku digerleri de varken ve onlar wrc ile yarısırken aynı yarısta loeb saxo ile aynı dereceleri hatta daha iyilerini yapabiliyordu hemde 2 ceker..

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vidoyu seyredemiyorum ama bu yarışı seyretmiştim yorumlardan anladığım kadarıyla adam asfaltı harbiden ağlatmıştı.. yapmış olduğu showda büyük cesaret ister ender rastlanan bir durum..

kurpat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla videoyu izleyemiyorum işte olduğum için ... lakin ezbere bildiğim video .... öyle bir şovu etap içinde yapacaksın, dalga geçip etabı-yarışı kazanacaksın , 3 avans 4'te biter durumu. ayrıca bu wrc ispanya yarışlarında bazı etaplar seyirci sayısındaki fazlalık nedeni ile iptal oluyordu o seneler .... herşeyiyle güzel yılardı ... yıllar itibari ile eskiye döndükçe teknoloji azaldığı için keyif artıyor ...

panizzi asfaltta döktürürken diğer tüm zeminlerde rakiplerine eziliyordu bu sebeple loeb'le filan kıyas konusu olamaz. Loeb de ilk olarak asfaltta ünlendi ama şu an tüm parkurlarda yanına yaklaşılamaz pilot oldu, bence gelmiş geçmiş en iyi pilot ... ama zevk vermiyor, loeb izlemek yerine youtube'da mcrae, sainz, kankunen, panizzi, GRONHOLM, solberg izlemek tercihimdir ... benim efsanem de gronholm'dür .... en iyi pilot loeb'dir, çaylak halinde gronholm'ü defalarca ayırmıştır ... loeb'e saygı sonsuz ... kendi görüşüm; mcrae ile aynı dönem yarışşsaydı yine şampiyon olurdu....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)