Kadınlardaki masamın üstüne felan oraya buraya dan sonra erkeklerdede ilk kez 12 yasımda ilk kez17 yasımda felan basladı bunun ne anlama geldigini bileniniz varmı fesatlıga çekmiyim diyorumda insanın aklına baska bisey gelmiyor![]()
Kadınlardaki masamın üstüne felan oraya buraya dan sonra erkeklerdede ilk kez 12 yasımda ilk kez17 yasımda felan basladı bunun ne anlama geldigini bileniniz varmı fesatlıga çekmiyim diyorumda insanın aklına baska bisey gelmiyor![]()
Ya saçmalıktan başka bişey değil. Anlamıyorum millet bu tarz şeylerle nasıl eğleniyo nasıl zevk alıyo. . .
bu nedir hakkaten ya bende anlamadım ???
Ne Demek İstediğini Anlayamadım Tolga Abi![]()
Bildiğiniz gibi Facebook'taki bayan arkadaşlar geçen sene sütyen renklerini bu sene de çantalarını nereye koyduklarını herhangi bir açıklama yapmadan Facebook iletilerine yazarak ve birbirlerinin iletilerini beğenerek bizi merakta bırakmışlar, kafamızı karıştırmışlar ve adeta dalga geçmişlerdir. Ortaya çıkan kaotik duruma da kadınların gücü yakıştırmasını yapmışlardır.
Şimdi sıra bizde. Erkek dünyasının gücünü gösterelim
LÜTFEN İLETİLERİNİZE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMADAN OTOMOBİL KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZ YAŞI "ilk kez xx yaşımda..." BİÇİMİNDE YAZINIZ. Böylece trafik kazalarına dikkat çekeceğiz
HABER KAYNAĞINDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP İLETİLERİ YORUM YAPMADAN BEĞENİNİZ.
BU MESAJI LİSTENİZDEKİ ERKEKLERE GÖNDERİNİZ.
KADINLAR NE YAPARSA YAPSIN BU İLETİLERİN SIRRINI AÇIKLAMAYINIZ
Diye mesaj geldi![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu olayıda bildiğim kadarıyla inci sözlükte biri çıkardı. İncide takılanlar bilirler. 12.5 yaş muhabbeti vardır. İnci'de büyük çoğunluk bu soruya 12.5 der
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/..._comment_reply
hausdhusdhusdasd
*ilk kez spermken. Şayet şu mesajımı da okuyabiliyosanız ne kadar hızlı kullandığımı da fark edersiniz.
Hele bana bi gelsin, direk böyle yazıp terslicem : )
Berkan Okan İlk kez hiç olmadı((
Elif Taştan ne diyon la
Mustafa Muştu o nedemek nan milli olmadın mı daha hduashdasd
Begüm Hotamış Yazık! üzülme oda olur rabbim başka dert vermesin kardeşim asdfds=D
Berkan Okan Yok Muştu elimden tutup kimse göstermedi nası yapcamı
Mustafa Muştu kanku ayıpsın desene sen abine mektebe götüreyim seni haha
Berkan Okan Hakkaten yaparmısın bana o iyiliği (A) hahah
Mustafa Muştu hacı ayıpsınn yaa randevuyu alıyorum
Berkan Okan ilkler unutulmaz yüksek motorlu olsun ama hahahahah
Mustafa Muştu hahahha hacı geniş hacimli bi motor olacak merak etme
Begüm Hotamış o zmn ''kütüphane''ye git biraz motor çalış reyiz asdfdssa =))
Berkan Okan Teoride sıkıntı yok pratikte var onuda çözüceklermiş işte hahaha
Mustafa Muştu berkannn bizim mektebin kütüphanesi arşivi baya geniş sıkıntı yok
Berkan Okan Pratik sorunum var benim pratik yapcak boş geniş biyer lazım
Mustafa Muştu hacı sınıflar çok geniş sayılmaz yannız uyandırayım
Begüm Hotamış dar alanda kısa paslaşmalar asdfdsa =))
Berkan Okan Öğretmen sıkı olsun yeteer gerisi teferruat hahahah
Mustafa Muştu kanka okul açılırken yardımda bulunduydukkütüphanenin kapısında ismimiz var geniş ol
Berkan Okan hahaha abilerim ozmn elimden tutunda bi meeting yapalım hep beraber tek ürkerim şimdi ben
Mustafa Muştu hahahhahahahhaa apaçii meeting
Berkan Okan ahahahah yiter ya tak etti ztn hahahahhahaha
Mustafa Muştu yektayla sefayıda götürecem
Berkan Okan haahahaha şhhh
haahahahah komıkmıs yaw![]()
berkan okan facebook listesinde olanlar dikkat etsin, eski sevgilime 2kere yakalanıyodum muhterem arkadaş facebookumu bilmeyen sevgilime pot kırmıştı birkere, bide son anda direkten dönmüştüm aynı şahıs yüzünden (= neyse ekledim arkadaşı geri single olmanın verdiği rahatlıkla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)