Dün akşam arkadaşlar rolinge çıkarken bende bir süpriz yapdımTaktığım nosdan habersiz olan arkadaşlara güzel şakalar yapıp tekrardan benzin almaya gittim tam o esnada gazı kökledim biraz gittikden sonra gazdan ayağımı çektim ama banamısın demedi araba elektrik kesmeye başladı ne olduğunu anlamadım tekrardan gazı tokatladım ve benzinliğe girdim benzin alıp çıktıkdan sonra araba bir garipleşdi hemen sağa çekip şöyle bir baktım ve ne olduğunu anlamadım 1. vites tın tın eve gittim. Aklımda pazartesi sabahdan arabayı Turbo Zone Aydınusa göndermek vardı biraz can sıkıntıyla yattım sabah arkadaşlar mesaj atmış hadi kalkda arabaya bakalım diye kahvaltı sonrası çıktım ve başladık aracı sökmeye. Öncelikle emme kısmına baktık orada bir şey göremeyince dedikki başladığımız işi bitirelim. Külbürtör kapağnı daha önceleride sökmüşdüm ama alt kapağ sökmemişdim elimizdeki alet edevat kısıtlıydı ama yılmadık
komşudan lokma ucu bulduk ama devamı yokdu bakdım ki benim şifreli bıjonların ucu tutuyor
hemen iine çakıp bijon anahtarıyla söktük. 1. pistonun üstünden 1 parça 2. pistonun üstündende 4-5 parça dövülmüş metal çıkdı. yataklarda gözle görülür bir sıkıntı yokdu birde unutmadan bujiyi haşat etmiş pul. Hava kararmadan motoru tekrar tapladık şükür sıkıntısız çalışıyor gibi .
![]()