Başlıkta yazılı olan aracın dilinden anlayan, gösterebileceğim usta ve atölye tavsiyesi rica ediyorum.
Aracı almaya karar verdim ama önce bu araçtan anlayan birini bulmam gerekiyor![]()
Başlıkta yazılı olan aracın dilinden anlayan, gösterebileceğim usta ve atölye tavsiyesi rica ediyorum.
Aracı almaya karar verdim ama önce bu araçtan anlayan birini bulmam gerekiyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
vayyyyyyy![]()
kankacım dolapdereye gidecez güreller özel mercedes servisi sefa abinin yanına
ne zaman gidiyoruz![]()
Şimdiden EPC ve SLC forumlarını ve manuallerini incelemeye başlayın,maalesef o tür araçlardan anlayan doğru düzgün usta yok denecek kadar az,siz bilirsiniz ustaya tarif edersiniz çoğu zaman.
.......
Arabayı aldığınız zaman iletişime geçerseniz size gerekli manualleri do it yourself leri v.s mail atabilirim
.......
Bilen bir ustadan araç için onay alırsak h.sonuna almış oluruz arabayı![]()
koraycagiran@hotmail.com adresine gönderebilirseniz çok sevinirim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kankacım ramada otelin yanından dolapdereye iniyorsun ya yol üzerinde benzinciye gelmeden daha sağ tarafta kalıyor bu otel inşaatı falan var yanında
Sefa abi beni vede Adil MUŞTU dersen zaten babamın best kankası
kankacım maslak atatürk sanayide maestro servis mustafa usta![]()
nan madem hafta sonu gidecem birlikte gideriz işte
hem ben varken arabaya bişi olmazsa daha olmaz demektir mal çürük mü anlarız![]()
konuyu google bi sorayım dedim ilk buldugu senin konun oldu abi
dilerim seni çok üzmez keyifle binersin
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayırlısı olsun koray abi fena makine
1595 kg
3.5 lt-V 8
SOHC 16 Valve
sıkıstırma 9.50:1
yakıt sistemi enjeksiyonlu
max guc 5800 rpm 203 ps fenaaa
max tork 4000 rpm 286 nm buda fenaa
0-100 km 11 sn
0-400 mt 18.4 sn
top speed 200 km
aktarma otomatik 3 speed![]()
sanzımanda fena kayıp var buna 6 ileri duz sanzımanı yerlestirsek fena hızlanır![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)