Şuan kısadönem 8 ay uzun dönem 12 ay olarakmı belirlendi net bir bilgiye sahib olan varmı ne zman yürürlüğe girecekmiş aralık ta bizi vururmu![]()
Şuan kısadönem 8 ay uzun dönem 12 ay olarakmı belirlendi net bir bilgiye sahib olan varmı ne zman yürürlüğe girecekmiş aralık ta bizi vururmu![]()
Sözde 1 ay oncesi rafa kaldırıldı dendi gunlerce konusuldu.Başbakan cıktı rafa kalkma soz konusu değil calısmalar sürüyor dedi![]()
Hepsi medyanın abartması ve yalanları artık hiç birine inanmıyorum ben.
Arkadaş 8 olsa ne olur 6 olsa ne olur korkmayın bu kadar askerlikten yemezler sizi orda..Gidin paşa paşa askerliğinizi yapın gelin Kaderinizde ne yazılmızsa onu yaşarsınız![]()
başbakanın açıklaması önümüzdeki hafta belli olucak dedi.brifing mi ne verecekmiş genel kurmay.daha sonra açıklayacaklarmış.
Korkmak ile alakası yok askerlıkten ben şansız olduguma ınanıyorum gercekten ya gıdıcek oluyorum 8 aya cıkıyor nıye 5 ay yapmak varken 8 ay yapayım dıye dusunuyorum sonucta 15 ay olsada yapıcagız herkez gibi
bence gene hiç bişi yapamayacaklar en fazla uzun dönem 2 3 ay düşürürler kısa dönem de 1 ay falan düşer öle kalır..
utku selamoğlu
Muştuya yarayacak ya şu askerlik düşerse deli ouyorum krize giriyorum, biz 18 ay yaptık ulan gidin sizde yapın.![]()
Konuşmalarda uzun 12 ay a düşücek kısa dönemde 8 ay yukselecek diyorlar bencede bir cacık olmayacak gıbı ama kısa donemın yukselmesınıde bı anda bircok askerın terhıs olması ıle bagdaştırıyorlar uzun dönem düşerse kısanın yukselmesı olmazo duserse oda düşşün.
Şu zamana kadar denildi konusuldu fakat şimdi durum biraz farklı gibi bekleyıp gorecez seçimden önce askerliği düşürdük yaptık bu da yapacaklarımızın teminatı gibi bi konusma olacak heralde
şu basın 2 gunluk askerligin peşinde kostugu kadar bu benzin zamlarının peşinde koşsa benzini 2 liraya alıyoduk şu an.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
ben anlamıyorum dün bedelli çıkıor başbakan şunu dedi bunu dedi bakıorm taslakda alakası yok diolar. Bizde yolumuzu işimizi ona göre çizicez! uzattılar artık. Çok seçenek olmalı bence.
:ramo
Arkadaslar şuan Asteğmen olarak askerlik görevimi yapıyorum.Şuana kadar haberlerde çıkan durumlara bakmayın ne yapacakları belli değil burdaki Albaylar ,Yarbaylara bile soruyoruz ne olacağı belli değil diyolar anlıyacagınız heran herşey olabilir..
Ama askerlik kesin kısalıcak bu duruma göre Yedek subaylık da da ufak bir değişiklik yapıcaklar...nasıl bir değişiklik olur onu bilemiyorum ama....
[SIGPIC][/SIGPIC]
kendileri bile bilmiyorki ne yacapaklarını , nabza göre şerbet hazırlamaya çalışıyorlar!
:ramo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)