Katkılarından dolayı dou,doğuş,cem e teşekkürler
18" st jantlarıyla Cihan arkadaşımızın aracı üyemi bilmiyorum ama![]()
![]()
Katkılarından dolayı dou,doğuş,cem e teşekkürler
18" st jantlarıyla Cihan arkadaşımızın aracı üyemi bilmiyorum ama![]()
![]()
Çok Güzel Çok Yakışıklı Maşallah.Sanırım Titanium X paket,Çok keyiflidir
BMP
çok güzel maşalah.allah kaza bela vermesin.ama o gökcen auto yazısı olmamış be![]()
normalde focusların önü daha güzel gelir gözüme arkasını hiç sevmem bu araçta tam tersi bir durum olmuşellerine sağlık
![]()
Yapıyo Cihan kardeşim bişeler iştecok kısa zamanda yazılımı yapıp st tampon için para biriktirmeye başlayacaz
gökcan auto yazısına gelince.. arkadaşların galerisi ve reklam olması acısında bu tarz bişey gerkeli.. o yazı ordan sökülmez yani kolay kolay
![]()
ellerine sağlık timucum çok temiz güzel çekimler olmuş ,,,focusta bence sade olmasıyla felan çok başarılı olmuş,,ön camdaki yazı için ilk gördüğümde belirtmiştim görüşümü kesinlikle gereksizmaaşallah diyelim nazar değmesin ......................
Arka stoplara takıldım ben sadece. Böyle kıpkırmızı olanlara gözüm alışamıyor bir türlü. Onun dışında rengi, jantları, basıklığı çok şık maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Tymu bu mekanda önce dedenin EF'i çektiğiniz, şimdi de bu; takipçinin haberin olsun.Ellerine sağlık.
![]()
Yazı madem iş için gerekli köşeli ve basık bir yazı karakteri bence görselliği biraz kurtarabilir.Tabi yinede zevk meselesi saygı duymak lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)