şuan 225/45/17 marshall lastikler var arabamın üzerinde. 4lastiği birden değişicem, ölçü ile ilgili bir sorunum var. bu lastikler uzun yola çıkacağımdan acil olarak değişmişti, çok irdeleyememiştim açıkçası. yanak ebatı bana fazla geliyo, 45 yerine 40 yanak falan istiyorum, arabayı yüksek gösteriyo. fakat değiştirdiğimizde jantlar geniş olduğundan 225 ten düşük olmuyo demişlerdi bana, onun haricinde 235/40/17 gibi bi ölçü var fakat 225 te bile tam sağ sol yapamıyorum davlumbazlara sürtüyo, 235 hiç kullanamam. zaten tüm bu sıkıntıların yanında lastikler arabayıda çok yoruyo.
jantlar gri momo corse, bu jant genişliği hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
bunlar dışında lastik markası önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, çok uçuk fiyatlar olmadığı sürece, 4mevsim, çok yumuşak olmicak çabuk yıpratıyorum çünkü, çokta sert olmicak zaten spor yay var çok sert araba şuan.
ölçü konusunda bilginiz yoksa bile lastik marka önerilerinizi acilen bekliyorum arkadaşlar, teşekkür ederim şimdiden.. bu arada araba 207 hdi