İyi günler.Peugeot 205 1.6 gti almayı düşünüyorum.Dün akşam forumda baya bi arattım , 30-40 sayfada fazla bilgi bulamadım.Akışmetre ve debimetre sorunu hariç.Bu yüzden konu açma gereği duydum.
Biraz önce bi araca baktım , hoşuma gitti sizede bi danışayım dedim.91 model kuyumcu bi elemanda araç içi baya temiz koltukları taban halısı tavan direksüyon vs Sadece konsolda araç sahibi kurcalamış dağılmış biraz.Sanayiye götürüp gösterdik de aracı az önce.Motorda yağ yakma vs sorun yok , sağlıklı olduğunu söyledi ustam.Debimetre rölanti sorunuda yok araçta sadece 1. viteste düşük hızda az bi tekleme yapıyor o da sorun sayılmaz.Kaporta boyası çok iyi değil aracın heralde orj boyası var üstünde.Ben beğendim aracı parça sıkıntısı vs çekmiyeceğimi bilsem hemen alıcağım.
Araçta olan sıkıntılar: Sağ kapı ve sağ arka çamurluk dodik kırmızı şeriti yok , bagaj kapağı amortisörünün tek i keyfi değiltirilebilir , konsolda sıkıntı var 150 tl sipariş ettim gelicek dedi(en kötü ihtimal 150 tl yi benden alır onu hallederiz) , Kaporta boya istiyor araç ilandaki gibi düzgün değil boyası daha önce hiç boyanmamış heralde.doktor eşinden almış arac sahibi aracta ufak pek dikkat çekmeyen boya çatlakları var çürüme ihtimali var gibi duruyor.Klima gazı basılıcak.Başka bi sorunu yok heralde.
91 model , klima , elektrikli cam , merkezi kilit özellikleri.Lastikleri , frenleri iyi.
Ön sol çamurluk değişmiş dedi kaportacım(Tam kesin söylemedi fakat değişmiş olabilir dedi)Ön sol kapı komple veya sadece kapı sacı değişmiş.(Kaportacı komple değişmiş dedi arac sahibi kapı sacı demişti)
Kaput içinde ısı için olan parça duruyo vs orj gözüküyor fakat kaportacım o da değişmiş olması lazım dedi.)
Ön panel , şase vs oynama yok kulelerde etiketleri duruyor genel olarak düzgün bi araç.
İlanı koyuyorum buraya , boyası fotolardaki kadar iyi durmuyor.Fiyattı da biraz zorladım 5bin aşağısı vermem diyordu fakat 4.500 - 4.750 gibi alacağım heralde aracı.
205 hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim bu akşam ya da engeç yarın arac sahibine haber verip olursa pazarlık yapmaya çalışacağım biraz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32747121/detay
Şimdiden teşekkürler.