Arkadaşlar,
aracımı hidrolik direksiyona çevirmek istiyorum,
maliyeti ve olabilitesi nasıl olur
teşekkürler.
Arkadaşlar,
aracımı hidrolik direksiyona çevirmek istiyorum,
maliyeti ve olabilitesi nasıl olur
teşekkürler.
valla şimdi crx üst kapagında hidrolik power ı bağlayacagın ayaklar yok...ilk önce hidrolik power ı nereye bağlıyacagının bir projesini oluştur bence malzeme almaklada bitmiyor iş sonra düşün bağlatıp bağlatamıyacagını.
hocam direksyon biraz ağır,
175 lastik var altında ona rağmen ağır,sonuçta hidrolik gibi olması beklenemez ama
biraz daha rahat olması gerekiyor sanırım
ahmetım üst kpagını degiştirmen lazım ayak baglanaman için sonra muhtemelen si hidrolik direksiyon kutusu falan alman lazım ki crx direksiyon kutusu baglantıları farklı yerlerde uydurma yapman lazım oda çok ugraştırır bence sen alttan somunu gevşetiver ozaman belki daha rahat olur.....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
ben hidrolik direksiyonu iptal ettim istersen alt taşıyıcım senin işini görür sen bana kendikini verirsin ben sana benimkini böyle bir hoşluk yapabilirim![]()
BRO TUNE-R
Gecen Güm Timu ile bunun tartısmasını yaptık konustuk...Bu konuyu görürse timu gerekli açıklamayı yaparef nin hidrolik direksiyon kutusu cuk die oturuor die biliorum ben
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
arabayı süratli giderken doğru düzgün tutamazsınız bence ....çünkü bayaa bi yumuşicak direksiyon...
SENSİN.
ahahahahhahaahha ahmet ugrastıgın ıslere bak....ahahahaha lan olm bırak kalsın oyle rodaj bıtınce ıstemıcen zaten doner o kendı
![]()
çevirirsin...
ef civiclerin ön arka traversi lazım ( direksiyon kutusunun oturduğu... ) direksiyon kutusunun kendisi... EF civicin krank kasnağı lazım direksiyon pompasının kayışı için yağ soğutusucusu boruları ve haznesi pompayada ayak uydurmak lazım... gerisi kolay...![]()
Yüksek süratlere çok çıkmıyorum zaten,çıktığım zaman extra sağlam tutarım
şehir içi ara sokaklarda park ederken vs hakkaten can sıkıyor,
ef nin ki oluyorsa harika,aramak lazım
çok teşekkürler arkadaşlar
@mert;
kırıcam kafanı ben direksyon diorum sen boost diosun
senin rocco yu yarmak için NA da yeterbiliyorsun ağırlığımı 850 kg olduğumu tekrar mı hatırlatıyım
![]()
aslan 850 kg + hidroluk direksiyon tesisatı=900 kg hatıratayım düştün 2 boy geriye AHAHAHA
yawrum heran herşey olabilir biliyorsun şubata kadar yolu var boyasız tayyar düşerse 450 kg olsanda farkmaz ::
tekrardan söylüyorum ugrasma bos ıslerle 0.5 rotring her zaman zevk verir 0 motor var arabada hala atmosferık pesındesın a.x...kılı yünü tüyü o iş sana 1 liraya + 50kg a patlıcak boşver
175 taban lastiklerle çok ağır geliyorsa direksiyon
yürüyeninde bi sıkıntı olmasın?
ne bileyim burçlarda direksiyon kutusunda falan.
benim lastiklerim 195 taban ya ben çok alıştım yada bana hafif geliyorsadece park ederken az bişey kol gücü istiyor ama o kadar da olsun ya
günde en fazla kaç kere park edersin ki dar yerlere
bu arada bence 175 taban lastik crx gibi düçlü bi makina için az.. standartı bile 185 taban...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)