saol low106ya falan yetiştik illaki de ben 19 yaşında binemedim içimde kaldı
babamla gidip çok 106ya baktık o zamanlar ama gidip 4 kapılı 306 almıştı
şimdi 106 yada bu araçlardan alsak olmaz almasak olmaz modellerini almak lazım en iisi
buarada serdarm ekle sende 8 serisini ben yükle yükle darlandım artık![]()
guzel konu.allaha sukur 19 lu yaslarda 106 ya yetıstık saxonunda sıfırına bınmek nasıp oldu
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
mk3 Astra GSi
w124 E Serisi
e36 coupe
1'i tamam diğer 2'sinede ilerde sahip oluruz inşallah
sıfırlarına binemesemde sıfır gibi toplamak amacım![]()
babamın ''gençliğinde bi kız seversin alamazsın , sonra 50 ne gelir ona tekrar rastlarsın , 20'mde alamadım , bari 50'm de alayım dersin ya...'' repliği sonrası annemi ikna ettik ve aldık 560 sel i ,, sıfırına deli gibi imrensemde aynı sınıfın şimdiki jenerasyonu beni zerre kadar heyecanlandırmıyo.Eskilerin hakkaten farklı bi havası , özenilerek yapıldığını hissettiren bi yapısı varmış.Bitik halde olmasına ramen ondan inipte ceratoyu süresim gelmiyo mercedesten sonra.Motor , iç mekan vss revizyon sornasını düşünüp sinis sinsi bakıyorum serviste her görüşümde
ayrıca sahip olmak isteyeceklerim
*e34 geniş kaput m5 veya en yüksek hacim tds
*tertemiz siyah bi integra
*116 kasa mercedes (ki çocukluk hayalimdir kendileri)
bide milli piyango veya toki gibi bi projenin iç mimari işini almadığım sürece çocuğumun şuanki yaşlarıma geldiği zamanlarında bi cls amg![]()
mercedes 190
mercedes sl
bmw en eski kasa 5 serisi
çoooook güzeller çoooook
![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
alper cok haklısın şimdiki spor arabaların içine binince heyecanlanmıyorum bile bir garip konfor bozuyor sanki heyecanı
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Konu mükemmel öncelikle teşekkürler...
Kendimi bildim bileli hep hayalimde Mercedes W140 vardı.Ama babamın onayını aldım en yakın zamanda sahibide olucm inş bu araba için belki yaşım çok genç ama binmeliym...
![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
hep sölemişimdir 90larn başlangıcında 20li yaşlarımda olsaydm keşke die tüm bu özenip beyendigmz araclara sifirken binme imkanm olurdu belkide.saniyorm bi 10 sene sorada 90-00 model arasi arabalara biniyor olacagm yada garajda 2. olarak![]()
e28 535i ye bindim aşık etmişti beni kendine keşke zamanında sıfır alma imkanlarımız olsaymış yada şu an e28 ler tekrar üretilse![]()
merc 190e cosworth
bmw e30 n3
sierra cosworth
r21 turbo
fc3s rx7
honda nsx
alfa 155q4
e34m5
w124 merc
lotus omega
ae86
datsun fairlady-z
nissan r34gtr
kpgc10
ve btcc de yarışmış 90ların tourerlerının güçlü versiyonları-e36,primera gt,405-406 turbolar,3,0lar-handa accord euro r-volvo s40t4
tüm bu saydıklarıma 0km binebilmek isterdim
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)