bi kaç gündür netten 2.2vti 4ws ilanlarına bakıyorum ve manuel bulabildim 1 tane.çok temiz bir araç.prelude ün artısyla eksisiyle nasıl bi araç olduğunu ve tecrübe etmiş olan varsa nasıl yürüdüğünü paylaşırsa sevinirim.
bi kaç gündür netten 2.2vti 4ws ilanlarına bakıyorum ve manuel bulabildim 1 tane.çok temiz bir araç.prelude ün artısyla eksisiyle nasıl bi araç olduğunu ve tecrübe etmiş olan varsa nasıl yürüdüğünü paylaşırsa sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32994758/detay
Vti alacağıma, bunu alırdım şahsen.
EP3 jantlı bi manuel VTI var, ondan bahsediyorsanız eğer sorunsuz bir araç diye duydum.
dn: CGTY pylaşmış.
arkadaşlar konuyu pert etmeden 2.2vti 4ws prelude'ü tecrübe etmiş veya bi yakınından duymuş olanlar varsa onlar bilgi versinler.onu alıcağıma bunu alırım tarzı konuşmaları bu konu altında yapmazsak sevinirim.
vergisindan, parça piyasasından, yakıtından şikayet etmezseniz gayet keyifli. Yalnız aws sistemi, arka tarafın kaldırıma sürtmesi halinde bozulabiliyorMUŞ, öyle duydm.
otomatik şanzımanlıları biraz sıkıntılı diye biliyorum 50bin kmde bir bozuluyor... bunun dışında arka tekerlekleri yönlendiren sistemdede sıkıntı olabiliyormuş....
bunlar dışında bence hondanın tr de bulunan en baba aracı bi ara fena kafayı sarmıştım baya araştırdım....
yol tutuşu inanılmaz derecede iyi
konfor donanımı baya yüksek seviyelerde cruise control dahil baya bişeyler var
manulel viteslisi yakıt olarak üzmez ama otomatikte
şehir içi 10lt
şehir dışı 6lt
diye biliyorum, şehir içi ve dışın arasındaki fark şanzımanın nekadar dandik olduğunu gösterir bence...
manuelinin o-100ü 7 8 saniye aralığında
aklıma gelenler bunlar dahahada gelirse yazarım yada başka sorun olursa cevaplamaya çalışırım.....
vergi seneden dolayı düşük diye biliyorum. aws veya 4ws denen sistem beni düşündüren kısmı.bellki sıkıntı yaratacak ve pahalı şekilde çözülecek.bu sistemden yana bi sorun olmazsa manuel i alınıp çok keyifle biinilir gibi geliyor.
yiğit teşekkür ederim merakımı azda olsa giderdin sağol kardeşim.zaten otomatik almam nefret ederim otomatikten.derdim manuel almak.manuelde çok nadir.hatta yok denecek kadar az.motor specleri gayet başarılı 4ws 2.2vtilar 200 ps.çok çok tatminkar rakam.
yakışıklı sexy bir araba
gelgelelim piyasa neredeyse hiç bulunmaması en büyük dez awantajı.. Parça sıkıntısı yaşanılabilir mi araştırmak lazım. Ayrıca ilandaki aracın km si 10.000 olarak werilmiş,burda da bir sıkıntı olabilir.
Herşeye rağmen FARKLI olmak için birebir![]()
aws iptal edilip kullanılırsa sıkıntı yaratır mı?
ilerde alıcagım araçlardan birisi hem görünüş hem konfor hemde performans bakımından 4ws özelligi beni bitiriyo zaten alınır yani
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)