Volkswagen / Jetta / 1.6 TDI Trendline / İLK SAHİBİNDEN sahibinden.com'da
Almayı düşünüyorum. Biraz da German Spec takılalım ekonomi yollu...
VW'ler bana yol gösterin
Saygılar
Volkswagen / Jetta / 1.6 TDI Trendline / İLK SAHİBİNDEN sahibinden.com'da
Almayı düşünüyorum. Biraz da German Spec takılalım ekonomi yollu...
VW'ler bana yol gösterin
Saygılar
bende benim arabayı almadan önce birtanesine niyetlendim zonguldakta var ilk sahibinde yanında bir araba dolusu yedek parca ile 6,000 e alacaktım bindim gezdim tozdum eski diye hanım istemediiçimde kaldı çok keyfli çok ekonomik dizelleri ve gidişide inanılmaz güzel hayırlısı olsun kerem abi
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
fotoğraftaki gibi toplanacaksa keyifli olabilir, aksi takdirde her bindiğiniz de bi yerdeki çürük, atmış boya gözünüze takılacak ve soğuyacaksınız, yani bana öyle olurdu
bu arada 8.500 dizel tek kapı beyaz mk2 var sahibinden.com da. tek kapı sorun yaratmıcaksa daha yakışıklı mk1 den.
Kerem abi muhtemelen sen bu fotolarda ki kadar basmıcaksın ailenle bindiğin için.Ofsetli jant yüksek arabada pek güzel durmuyor , basınca güzel ama sıkıntısı da bitmiyor ozaman da.
Ama ekonomi için gayet mantıklı bu fiyatlara
tek kapı mk2
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32862853/detay
buda 4 kapısı
Volkswagen / Jetta / 1.6 GL / ACİLL SATILIK ORJİN JETTA DİZEL sahibinden.com'da
bende bi ara bakınmıştım, bunları bulmuştum. vwtr.net deki mk1 ve mk2 başlıkları
Jetta I
Jetta II
mk1 güzel değil bence 2 yakışıklı olabiliyo ama
Volkswagen / Jetta / 2.0 FSi Comfortline / GERMANY DESIGN JETTA GTI sahibinden.com'da
başına belamı arıyon abi sen yakaç yaşına geldin çoluk çocuk bırak artık bu işleri
al oturaklı bi araba bin keyfine bakk yaa![]()
Volkswagen / Jetta / 1.6 GL / SÜPER ORJİNAL *** DİZEL JETTA sahibinden.com'da
Bu araç en mantıklısı gibi..MK1 almak için bence birtanede daha yeni bir aracın olması gerek..9-10.000tl civarına çıkılacaksa MK3 Golf alınabilir..
p.s vento
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31794511/detay
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)