arkadaşlar ebaydan aynı satıcıdan 5farklı parça alacağım. ama şöyle bi sorun var duyduğuma göre aynı satıcıdan 1 den fazla urun aldığınızda shipping de uygun bi rakam çıkıyor bunun hakkıında bilgşsş olan varmmı.....
arkadaşlar ebaydan aynı satıcıdan 5farklı parça alacağım. ama şöyle bi sorun var duyduğuma göre aynı satıcıdan 1 den fazla urun aldığınızda shipping de uygun bi rakam çıkıyor bunun hakkıında bilgşsş olan varmmı.....
Saticiya mesaj atin ve alacaginiz urunlerin listesini verip uygun kargo fiyati istediginizi belirtin...Eger makul bir fiyat vermezse ki genelde verirler baska saticidan bulmaya calisin..
tamam kardeşim şimdi bedne satıcıya yazıyorumallah vere kayserili çıkmasa
hahah sonra fiyatta bişey yapmaz
![]()
yalnız haberin olsun, kargo ücretlerinden çok güzel kâr ediyorlar. örneğin; kargosu $3.8 tutan ürüne bile $15 kargo ücreti alanlar
İşte adamlarda bizde olmayan birşey var: Handling. Bizde adam malımı satayım yeterki diye alıp kargo şirketine götürüyor yada postaneye..Onlarda o kargoya verme esanasında gecen süre ve harcadıgı emeğe bile para alma olyaı var o da handling işte..Shipping&Handling yazar ya zaten hep, o mesele..
Arkadaslar Ebay artik cok sacma bir hal aldi, cinliler ve de babadan aileden zengin olan herkes biraz sermaye ile ebay seller oluyor ve 1-2 dolar karla bile mal satiyorlar. Ebay ve Paypale verilen komisyon da %10 u buluyor. Bu sebepten de kargodan kar eden satici sayisi cok fazla cunku kargo fiyati cok abarti olmadikca ebay karismiyor boylece adamalar ordan kar ediyor![]()
Ama dikkat edin benim 2-3 alis verisim kabus oldu . Iphone aldim kutunun icinden mouse cikti bir de ozur mektubu, dispute ettim ebay tracking number da teslim aldin gorunuyor dedi. Ve o alis veris sonunda $300 dolara kablolu mouse almis oldum![]()
Dolayisiyla ebayden mal alirken saticinin eski uye olmasina, transaction volume une ve de zamanlarina iyice bakin. Cunku hali hazirda nick satanlar bile var yani benim ebay feedbackim su anda $400 ediyor oyle diyeyim, sebebi ise - feedback olmadigi icin x kisi alip burdan 10-20 tane mouse u iphone diye satsa $6000 parayi koyup cebine ortadan kaybolur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)