arkadaşlar önümüzdeki günlerde laptop alıcam önerebileceğiniz markalar neler ? 1500 tl'ye kadar yolu var.kasmasın çabuk bozulmasın birazda kaliteli bişey olsun.anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum![]()
arkadaşlar önümüzdeki günlerde laptop alıcam önerebileceğiniz markalar neler ? 1500 tl'ye kadar yolu var.kasmasın çabuk bozulmasın birazda kaliteli bişey olsun.anlayan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum![]()
Faruk Kartal
HP dv6 serisi yeni olanlar ışıklı klavye güzel
samsung'lar sorunsuzdur ekranları iyidir , bu fiyata bu 2si çok güzel makinalar![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
sana yarın bi model ve markayı yazıcam bı bakmanı tavsıye edıyorum
4 yıl asus kullandım, hala da memnunum.
Notebooklara sonradan ekleme yada daha yeni teknoloji eklenemediğinden almışken iyi almak, gerektiğini düşünüyorum.
sony / apple
samsun r580 i5 430m olan modelini kullanıyorum müthiş iyi bir laptop butun oyunları felan oynayabılıyorum araştırıp al derim bence...ama i5 430m olan modeli 1800 felandı belkı dusmustur bı bak alınır bence tavsiye ederim.
p8 packerbell 2 tane aldık abansamda i5 işlemci ve 6 gb ram banamısın demiyor ve bağımsız 1 gb da ati ekran kartı var
Asus N61JQ benimde cok hosuma gidiyor..Özellik ve fiyat orantısına göre cok iyi bi cihaz.
Hp Dv6000 serisi önermem cok sorunlu makinalar..
Daha önce samsung r620 kullandım fiyatına göre iiydi fakat şu anda ASUS NJ61 kullanıyorum.Tek kelimeyle muhteşem bi alet..Samsungun kasaları asusun yanına gelemez..biraz plastikten kaçıyorlar..
ASUS NJ61
4 çekirdek i7 işlemci
Blu-ray
640 gb hdd
4 gb ram
1 gb ddr 3 ATI 5730 grafik
16" ekran
Altec ses
vs derken zaten 1900 liraya alınabilecek en baba aleterden...
Birde amerikadan alabiliyosanuz asus g53 ve g73 lere bakın aklınız uçacak
1500 liraya kadar ise tavsiyem i5 serisi samsung veya yine asus i5 serisi 52'li modeller var..Artk donanımda hangisi bütçene uyuyorsa..
Tayfun abinin dediği gibi ;
Packard Bell TJ75 JO 271TK
CPU : I5 450M
Ram : 6GB
HDD : 500GB
VGA : Ati Mobility Radeon HD5650 1GB Directx11
Ben 1599TL'ye satıyorum şuanda![]()
Serdar TURGUT
bu sabah 6 da balçova mediamarkt ta indirim mevzusu var yine, acer ın 15.4" ekranlı normal fiyatı 1100 tl olan lkaptopu 300 stockla 780 tl ye satılacak bence kaçırma git al![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)