http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32776685/detay
Araç çok hoşuma gitti gerçekten..
Nasıl araçtır bunlar hondacılar çıksın ortaya![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32776685/detay
Araç çok hoşuma gitti gerçekten..
Nasıl araçtır bunlar hondacılar çıksın ortaya![]()
vti var abi bu paralara.
Hatta 99 hb var bizde b20 + b16 orj parçalarıyla birlikte.
K-pro suz ep3 lerle yürüyor.![]()
arkadaş uçmuş birde 1.4ler için neden sorgulama yapılıyor genelde hızlı araclar için kullanılıyor bu yöntem ama son zamanlarda 1.4ler felan altı üstü araba yani servise gidip 50 lira verip expertiz yaptırmak daha mantıklı şahsi görüşüm alacak adam bunu yapar.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
araba boş bıde ne aırbag ne sunroof var anlamıyorum 18 17 16 yazanlara zaten ..
Çok merak ediyorum bu araçlara 13 üstü veren varmı?
çok pahalı yaw bana oyle geldı bıraz
fiyat tartışılır ama 1-2 kere kızılayda gördüm ok gibi duruyor maşallah
İzmir'de kırmızı hb var sunroof lu klimalı yapılı bi araç, bu paralara.. onu incele derim..
gözünüzü seveyim yazmayın böyle fiyatlar yapmayın,etmeyin
Arz/Talep meselesi.. Bu araçlar şu anda ne hikmetse inanılmaz revaçta. Fiyatlarda aldı başını gitti. Benim gözümde bu araçlara ne model, nede aksesuar gözetmeksizin verilecek en yüksek rakam 14 bindir. Tamam sağlamdır. Sorun açmaz. Siz onu üzseniz dahi o sizi üzmez. Ama bu kadarda değil. 17-18 lere neler alabiliyorsunuz bir bakın derim hem model olarak hemde yüksek donanım olarak araştırın. Sabit fikirlilik iyi değildir. Sırf bu yüzden çevrenizdeki diğer cevherleri kaçırıyorsunuzdur, farkında olmazsınız. İki jant, tampon ekleriyle inanılmaz fiyatlar var piyasada. Bir laf vardır bilirsiniz belki, "Eşşeğe altın semer de vursan Eşşek gene Eşşektir" Bunlar tamamen şahsi fikirlerimdir.
Ama illa bu kasa alınacaksa semeri değişmemiş araç bulmak, almak sizin için daha karlı olacaktır.
Valla bu araçlar denildiği gibi revaçta isteyen gelip parayı verip alır gider yokmu öyle çok bende 17 yazdım 15 verene bırakırım ,) 3.000 tl extra 1 tl tesko değişen yok abs çift airbag klima + sıralı sistem var ,)
Bende arabamı 16.5 sattım, bende mi şanslıyım ?
Kesinlikle arz/talep... Bir de şöyle düşünün 16-17 ye alacağınız VTI nasıldır acaba?
Popüleritesi epeyce arttı 1.4is HB lerin bence pek alternatfif yok az az yakan, çıtır
modla iyi gidebilen bir araba.
Ayrıca Yavuz'cum yetkili servisler min. 150TL expertizi ve antetli kağıtlarına
yazmıyorlar raporu çünkü yasaklandı...
isteyen var ise hb 1.4 civicimiz varsatarız
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Her aracın zirve yaptığı yıllar var 1.4is lerde 2.el de altın çağlarını yaşıyor. Bence almak için değil ama satmak için mükemmel zamanŞu an gene 2.el yapsam sırf bu marka ve modele çalışırdım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)