merak ettim dota oynayan arkadaşlar mı ? varsa nerde oynuyorlar garena? , battlenet?, wepla? vs vs
merak ettim dota oynayan arkadaşlar mı ? varsa nerde oynuyorlar garena? , battlenet?, wepla? vs vs
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Eski weplanın ortamı çok güzeldi, sabah ezanı okunur ben hâla dota. Garenanın ortamı beni sarmadı. Şimdi ise canım sıkıldığında açıyorum AI 1 map atıp kapatıyorum.
warcraft burning crusade 'de kaldımçok zaman istiyor bunlar
:ramo
wow oynuyorumfrostmane deyim
wow bende oynuordumburning de.. 70 epic paladin + 60 elf rogue wardı
bu aralar dotaya sardım garenada olan warsa tt üyeleri clan kurup çarpışalım milletle
tabi rom'da oynadım bayaa bir süremalesef tr distribütörü ,türk severlarında oynanmıyor diye şikayet edince türkiye'den hiçbir ip yabancı (asıl) server ına giriş engellendi.
Rs Racing Garage
battlenette takilirdim eskiden 6.30 da biraktim,ortam guzeldi ama 6.23 civarlari cok noob ve quiter basti battleneti,eger clan falan kurcaksaniz 3 4 isinmadan sora deli gibi oynarim zamaninda aglatirdim![]()
6,69b war şuan...
Rs Racing Garage
2004 ten 2010 a kadar oynadım 5 aydır temizim , uyuşturucu gibi birşeyoynayan bıraksın düşünen unutsun....
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
hanım zaten zırzır başımda konuşuo dur 1 oyun atıp geliom diince gelme diyo ahah napim iş stresini atıorumaslında ultimacıydım
taaa nebula'nın ilk kuruldugu zamandan itibaren 7-8 sene oynadım zor bela bıraktım
![]()
Rs Racing Garage
2004 ten beri oynuyorum, son zamanlarda bıraktım. Okuldan kaçıp 11-12 saat oynardık arkadaşlarla. Vay be ne günlerdi![]()
Bırakın bu tarz oyunları.Gidin normal oyunları oynayın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
biz evce wow oynuodk lk ama fun serverlarda.. simdide güzel bir server arıoruz ama bulamadık varsa tavsiyenisz itinayla kasılır
6k ap roguem wardı zamanında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)