typer : cai - hıdır - düzboru egsoz.
mını : henuz aracta ne oldugu ıle ılgılı bı bılgı gelmedi
http://www.izlesene.com/video/ceco-c...-typer/2721729
typer : cai - hıdır - düzboru egsoz.
mını : henuz aracta ne oldugu ıle ılgılı bı bılgı gelmedi
http://www.izlesene.com/video/ceco-c...-typer/2721729
Iki aracada masallah
-----PUG GARAGE-----
GUL 50 - 98 RED VTR
AC 1869 - 98 RED GTI
TY 0906 - 01 RED VTS
VV 9631 - 00 RED GTI
ZN 4968 - 97 BLUE GTI
aracı esnaftan almıştım, abı aracta ne var dıyorum caver mover var dıyo dedım abı o ne ? hanı arabayı alcaltıyosun ya o war dedi. hee dedım bızım kırk yıllık coılover ne hallere gelmıs dedım
zaten ıkı hafta kaldı arac bende baktırmadım bıle, ama alan arkadas bugun yarın CRM ye goturcek aracı hem genel bakım hemde uzerındekı parcalar için detaylar ogrenılır
görünen bı flıtre wardı. kasnak warsada ne vardı bılmıyorum.
18'' oz jantları ve 215 lastıklerıvardı uzerınde
yasar baskann masallah.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
aracı esnaftan almıştım, abı aracta ne var dıyorum caver mover var dıyo dedım abı o ne ? hanı arabayı alcaltıyosun ya o war dedi. hee dedım bızım kırk yıllık coılover ne hallere gelmıs dedım
hahahahahahahaMaşallah
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
istanbuldan satılırken 225hp diyordu buradaki sahibi arkadaşım, bi ara gördüğümde sorarım ondayken nelerle satmış
ancak en azından 17 kasnak, headers olduğu kesin gibi![]()
18 jantla denememi olur![]()
arac ılk sahıbındeyken performansa yonelık sonra kı sahıplerınde hep görsel güzellık ıcın yapılmıs. 18'' yakısıklı duruyo fakat yorucu olabılıyo arac için.
denedıgımız ınsanlar yabancı deıl, maksat aracı görmek ti zaten.
edit : bende görsel için almıstım aracı. cabuk satılcagını düşünmüştüm ki öyle oldu![]()
typer cok yanlıs devırde kalkmasına ragmen yınede kafa gostermıs.egerkı 2.vıtes 5000 devırlerde falan kalkılsaydı fark cok daha fazla olurdu emınımkı
ceco kanka çok iyi tutunmuşsun bana bu kadar tututanamamıştınbizim hard core videolardan yokmu hiç
barnak bassam olurmu ?
sayende agamyok be abı yasar basıyo kornaya onu devri ahahhaa
kanka ıdare et bızden bukadar
şimdi şöyle bı market hesabı yapalım sen yasarı 4 boy gectıgıne gore yasarda benı ıkı boy gectıgıne gore sen benı 6 boy flan gecıon kanka vıdeoya gerek yok ahahhah
kanka harbı epey oldu yaa gecende ubanın satısını gordum hayırdır ? bende senıı mıncırdım
itina ile ayar verilir kanka aynen gonderdımbende senınle heryerde her devırde basarım kanka
kanka benım arac süperşarjlı 45dk şarja koydum yasarla bukadar yurudu eger varya 3 4 saat şarjda kalsa jopla sıkıcaktık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)