Benim Teg'le denemek isteyen arkadaşlar ö.m ile ulaşabilirler.
Aracımın Specleri;
hytech replika headers
63mm düz boru
egzos
short ram
10,2mm buji kabloları
eprom ayarı ( stlegal).
Benim Teg'le denemek isteyen arkadaşlar ö.m ile ulaşabilirler.
Aracımın Specleri;
hytech replika headers
63mm düz boru
egzos
short ram
10,2mm buji kabloları
eprom ayarı ( stlegal).
EN son bizim Fatih abiylen denemiştim bilirsin onun tegide
4-5 boy fark olmuştu ozamanlar
1 ay evvelden ehliyeti kaptırdım alkolden olmasa birde seninlen denerdik ..
benim araçta fitenk kapak yok yani boşa benzin harcamaya deymezdi![]()
Evet Fatih abiylen denedim bilenler biliyor
Biraz arabasındada sıkıntı varmış ozamanlar dediğine göre
video var ama streetfire sitesi bozuk şu an giriş yapamadım
4-5 boy ben geçtim
Eyvallah sağol
Yalnız sonradan Fatih abi çok ısrar etti yapalım diye fakat benim ne boş zamanım oldu nede denk getirebildik kendisine saygılarımı sunuyorum
Zaten 1 ay evveldende alkolden 6 ay ehliyeti kaptırdım rollingle pek alakam kalmadı gibi birşey oldu
Yancı bulmam lazım yarışlarda habire![]()
Ben dedigim gibi bu aracla ozandayken denemistim, fark bariz olmustu, ama muhtemelen ozan kullanamadi.
Pipercross shortram ve 3 - 4 vardi.
Ama tekrar deneyebiliriz kardesim, fakat baski balatam artik 2 denemeden sonra eriyor ve kaciriyor.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Bu Fatih abiylen kalktığım video
Geçtim geçildim davasına zaten aramızda öyle birşey olamaz kendisi saygı duyduğum bir abimdir
Umarım tekrar deneme fırsatımız olcaktır kendisiylen ilerleyen zamanlardan
http://www.streetfire.net/video/inte...rs_2048362.htm
ozandan aldığım şekilde aracı dynoya cıkardığımda araç 112hp verdi bunu belirteyim![]()
orj manifoldu taktım bi ayar yaptırdım cem abiye 140hp çıktı orj haline döndürdüm
şimdi hytech replika headers taktırdım boruyu 63lük yaptırdım ve sağ tarafa aldım. msn'ye pek girmiyorum bu haftasonu tekrar bi deneyelim istersen
bu arada o zaman ozanda 17ler mi takılıydı bilmiyorum,şuanda bende 15ler var sac jant
meraba hb si var bende de. ayağım alcıda ayın 27 sinde bi kontrolüm var cıkma durumu var alcının eğer cıkarsa alcı ve durumlarda uygun olursa ben deneyebilirim aracın speclerini yazıyim;
4-1 zr racing headers
simota cai
p29 chiplenmis beyin
msd atesleme
ngk iridyum ve kabloları
exedy stage1 baskı balata
crx 3-4 dişli
51 mm komple araborular
60 mm gaz kelebegi ve handmade emme manifoldu
yanlız aracımda ufak bi ayar sorunu var ayak cıktıktan sonra hemen onu halledicem ona göre haberleşebiliriz senin icin uygunsa.
zamanın ilerlemesine gerek yok ay sonu param gelio hemen üstünü tamamlayıp alabilirim aracını ii teklif bnce düşün![]()
Cumartesi yarışa gitmesen bil filtre takar avansı biraz açıp gelirdim bende. 135 - 140 hp civarıdır arabam şuan.
9 cr wiseco,Standart filtre,Standart headers,51 lik boru , 51 orta ,63 lük egsoz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)