Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
puhahahspeclerı yanlıs yazmısım kusura bakmayın
erdini rs e filitre-cai-wimmer chip değil filitre-egzoz-wimmer chıp olacaktı
araçlara muaşallah![]()
Maşallah. Erdinin RS de tertemiz duruyor walla. Erdi umarım rollde 8000 devir döndürmemişsindir. Eğer 7500 gibi atarsan 1-2 boy daha iyileşiyorsun. Bizzat denemiştim. Utku söylemişti de inanmamıştım hakkaten 8000 de atmakla 7300-7500 arası atmak arasında 1-2 boy oynatıyor
Bir de iyi bir CAI yaparsan o arabanın yürürü çok daha güzel olur.
İbo vitesler iyileşmiş bakıyorum![]()
wimmerli olan 8000 dönüyor galiba?
standart egzantrik ile 7200 üstü boş döner haberiniz olsun![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Haha eski RS'çi aynı anda yazmışız
/edit: Yine aynı anda
Unutmadan, arabalara maşallah![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Benim eski EB RS' te bizzat denedik Utku ile Utku o zaman Alicanın RS' ini kullanıyordu. Kendi RS' inde de çok defalar denedi Utku. 8000 dönerek 2 boy attığım arabaya 7300 dönerek 4 boy atıyordum. Aynı gün aynı saatte aynı yol şartlarında aynı şöförlerle. Bir de iyi bir CAI yapın o RS' e gerçekten yürürü çok farkedecektir.
valla bılemıyorum abı farkettıysenız ben vıtes attıktan sonra erdı devır cevırdıgı ıcın fark varsa kapatıyo yada one cıkıyo.bos donse bu olay olmaz bence.ama dener bakarız zor bısey degıl.
cai ısındende bısı anlamadım gecen hafta bende caı yoktu gene hemen hemen aynı gıtmıstık
bosuna kafa yorduk o zaman bu caı ısıne o kadar![]()
ılk ıkı vıtes 7900 ııdır,uçuncu vıtes 7500 ııdır,4 vıtes yol duzse 7800 e kadar bas zaten 5 e atsan bayılacan![]()
clio rs lerde wimmer kadar boktan bir yazılım görmedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)