arkadaşlar tlfla ılgılı sıkıntılarım var cok fazla tlfla konsuyorum ve sureklı nete gırıyorum bana sarjı ıyı gıden bı tlf lazım onerılerınız nedır![]()
arkadaşlar tlfla ılgılı sıkıntılarım var cok fazla tlfla konsuyorum ve sureklı nete gırıyorum bana sarjı ıyı gıden bı tlf lazım onerılerınız nedır![]()
3310![]()
e71 diyim bende, Gündüz habire internetteyim ve telefonlada sık görüşürüm. 2günün altına inmedi hiç. web te gezinmek için opera mini yi tavsiye ederim eğer kullanmıyorsanız. Hem MB sorunu olmuyor hemde sayfaları ufaltarak açtığından herhalde şarjada çok etki etmiyor.
Fusion35 ------> OnurD.
Ek olarak e71 de olsa e72 de olsa made in finland olmasına dikkat edin. hungary falan çok fazla sorun çıkarıyor (çevremdekilerden biliyorum)
Fusion35 ------> OnurD.
nekadar yoğun kullanıyorsun bilmiyorum ama e72 sarj olarak başarılı internettede aynı şekilde![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
e 71 kullanıyorum sarjdan yana sorun yok ta bazen donma felan oluyor degıstırme tarafındayım
neyse takıpteyım konuyu
E72 aldım. Aldığım gün bir kere şarja taktım. Şu an 3üncü güne giricek. Yeni diye süreklide mıncıklıyorum 3G, WiFi felan. Şarjı iyi gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kesinlikle E serisi nokia özellikle e63 yada e71 olabilir e72 boşa masraf olur
beyaz e71 ezer![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)