arkadaşlar ankarada hem yay satıp hemde ücretsiz yay montajı yapan yer varmı?adamlardan yayı alacağım ayrı yere gidip taktırmak,para vermek istemiyorum
arkadaşlar ankarada hem yay satıp hemde ücretsiz yay montajı yapan yer varmı?adamlardan yayı alacağım ayrı yere gidip taktırmak,para vermek istemiyorum
ben 300 lıraya yay buldum fakat ekstradan 80 lira takma ücreti çıkıyor.burada srkshop u gördüm onlar yapıyormus merak ettim acaba ankarada varmı diye
nam amortisör var oraya bi sor
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
300 lira yay fiyati iyi, montaj dahil dese 400 TL ister senden![]()
peki 2.el koni amortisör alacağım onlara nerede baktırabilirim iyimi değimi diye? konfor ne ölçüde olur 5 lik eibach sporline larla?orjina amortisörle 5 lik eibach takmakla sarı konilerın arasında ne fark olur?sertlik ayarı filan nasıl olacak optimum yol tutus için?
Ostimde Nam amortisör var..İvedikte Ayanlar amortisör var..Nam sertlik ayarından da anlar..
Ama sadece helezon takıcaksanız daha ufak bi dükkan bi mekanik ustası halleder..Ben kendi ustama 30ar liradan taktırdım 2 aracımıza da..
Edit:Coilover veya helezon neyse de amortisörün ikinci elini ben olsam tercih etmem..Yağ kaçırmıştır vs.. vs.. iyi deseler de sinmez içime..
nam ı tavsiye ederim bende 60 tl ye fln yay takıyorlardı geçen sene 50tl ye çözmüştük...bide adamlar her arabanın kini defalarca sökmüş takmışlar ezberlemişler artık.işçilik çok iyi hızlı ve güvenilir.işinin ehli bir yer.
Yay montajından önce arabam benimde yeni olduğundan ve daha önce hiç yaptırmamış olduğumdan korkuyordum acaba yapabilirlermi felan diyeserviste yaptırdım 150 tl verdim
dışarda 80 fiyat aldıysan normal en ucuz yaparım diyende 50-60 kağıt alır zaten
Golf MKVII 1.6 Tdi
ben bosch car servis de taktırmıstım, işcilikleri baya iyiydi...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
2. el amortisör almayın...
ayanlar amortisör ziya makul bi fiyata takar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)