User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
41 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Saçmaca bi ceza!

Cglrgncl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Saçmaca bi ceza!

Dün arkadaşımın elektirikli motoru ile Bornovadan kalkıp Kemeraltına gittik 2kişi yolda en az 2 3 tane trafık ekıp arabasının önünden+ cevirmeden geçtik hiç biri durdurmadı tam kemeraltına girdik arkadaşım indi motordan mağzaya girdi bende karakolun önünde motorun üstünde oturuyorum sonra karakolun önündeki komser tuttu kolumdan çeke çeke beni karakola soktu dedim abi adam falanmı öldürdük ne oluyoz dedim kasksız elektirikli motora binilmediğini bilmiyomusun sen falan dedii daha bişey diyemeden bana bağırmaya başladı dedim komserim hani cezamız varsa yaz gidelim ama sehir halinde bile değildim nasıl ceza yazcaksınız dedim oda kuşlarmı getirdi motoru buraya falan dedi bende adammı öldürdük bize böle davranıyonuz alttarafı bi kasksız elektirikli motora bindik neden bukadar büyüttünüz anlamıyorum dedim sorna döndü emrindeki bi polis memuruna bi tarfik ekibi çağrın bu çoçuga ceza yazın tutanak tutun falan dedi sonra bende aslında hiç sevmem bu gibi durumlarda birini aramayı ama polis bana öle davranınca çok sinir oldum abimi aradım [abim'de cumhuriyet baş savcısı] dedim böle böle anlattım durumu telefonda çünkü o motoru biz almadan önce abime sormuştuk cezası varmı falan diye oda mevzuatta böle bişey yok neye dayanarak ceza yazcaklar yok cezası falan demişti,sonra komseri istedi bende telefonu uzattım komsere abim sizinle konuşmak istiyor dedim oda konuşmak zorundamıyım istemiyorum dedi bende cumhuriyet baş savcısı telefona istiyo sizi dedim oda istemiyorum konuşmak falan kimsele dedi cezasını kesin bu cocugun fotokopısını cekın ceza kagıdının yollayın ben odamdayım dedı çıktı tabı abım sınır oldu o kımkı benım telefonuma bakmıyor dedıı nerdesınız hangı karakolun amırı o dedı bende soledım kapattık telefonu.komser cıktı odasına,şimdi gelelim işin en komik olayına! trafik polisleri geldi anlattı durumu polis memuru trafık polısı ceza kesemeyız motora dedi ama genede arıyayım bıdk dedıı bırını aradı oda ceza kesemessınız dedıı heralde sonra trafık polısı kesemeyız ceza dedıı komserı aradılar komser odasına cagırdı sonra adamlar geldı 60ytl ceza kescez sız kasksız motora bınmekten dedıı bende abi böle böle ne için yazcaksınız cezayı plakasımı var bu motorun falan dedım oda ıste bıseyler soledı en sonunda tamam a...s yazın ya yazın dedım yazdılar bana bı ceza bı baktım 130lıra ceza dedım 130lıra ne ıcın kaldırımda elektırıklı motoru surdugum ıcın:S dedım neresı kaldırım buranın benı karakola komser kasksız motora bındıgım ıcın soktu cezayıda ona gore kesıcektınız sanırım dedım oda al cezayı fazla konusma gıt dedı bende yedıremedım kendıme resmen adam oldurmusuz gıbı muhamele yaptıkları ıcın! herneyse cıktım karakoldan eve gıttım sakınce anlattım abıme durumu sonra abım benı trafık emmınıyet mudur yardımcısını arattı anlattım onada durumu herneyse oda tamam bu yarın ogleden sonra gıdelım senınle oraya dedıı herneyse bozyakada narkotikte bulustuk ekıp arabasıla gıttık o karakola bana dun kopekten farksızmısım gıbı davranan amır,komser gıttı bıanda melek bı ınsan geldı karsıma ıste bana bız savcı cocuguyuz bıze bısey yapamassınız dedıler dıye ben ceza kestım falan dedıı ama benım agzımdan ole bısey asla cıkmadı sonra herneyse geldı ceza kagıtlarım tutanaklarım yırtıldı cope atıldı cıktım ordan cıkarken en son gene beklerız amırım cayımızı kahvemızı ıcmeye de gelın dıyerek bızı uğurluyodu
    Yani uzun sözün kısası öyle bi ülkede yaşıyoruz ki polisinden tut doktoruna kadar serefsizlere bırakıyoruz kendımızı [lafım meclısten dısarı] sımdı benım abım savcı olmasadı ben durduk durmadık yerde hıcbısey yokken 130lıra ceza oducektım ya bu olay baska bı vatandasın basına gelsedi 130lıra cezayı odeyıp kufur ede ede cıkcaktı ordan!

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok normal vatandaşta dava açıcaktı geçmiş olsun
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuhh olaya bak
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

ÇAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz kaskınızı taksaydınız , sanırım bunların hiç biri başınıza gelmezdi çünkü kask sizi korurdu

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis inanmış abi sana ceza kesiceğine hauhaha

redlinemst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o amirin piskolojik sorunları var bence
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunelsız rolıng kasarsız tost gıbıdr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇAĞAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz kaskınızı taksaydınız , sanırım bunların hiç biri başınıza gelmezdi çünkü kask sizi korurdu
    Doğru sölüyosunuz ama öle bi alışkanlık edemedim o motoru aldığımdan beri ne yazıkkı

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazlı açıklamada, ana arterlerde elektrikli bisiklet kullananlara 62 TL para cezası uygulanacağı bildirildi.
    Aksine hareket eden elektrikli bisiklet kullanıcılarının ehliyetlerine, ehliyetleri yok ise vatandaşlık numaralarına, Karayolları Trafik Kanunun 47/1-d maddesi gereğince 62,00 TL para cezası uygulanacaktır. Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince elektrikli bisikletlerin kullanımı ile ilgili denetim artırılarak devam edecektir.
    yazılı açıklama Emniyet Müdürlüğünden...
    X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
    Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
    Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
    Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
    Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok normal vatandaşta dava açıcaktı geçmiş olsun

bende bulunmadıgım bir yerde yediğim cezaya dava açtım 2 aya belli olur dediler 11 ay oldu gelen yok giden yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu bunu bilmiyorum ama adam ya normal hali öledi normal hali ölese Allah yardımcısı olsun orada onun emrinde çalışan polislere yada bana citten bana kıl gitmiş ama kıl gidilcek bişeyde yapmadım eminim motorun üstünde oturmuş güzel kızlara bakıyodum onu gördü heralde

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsn cidden üzücü şeyler adam öldürene bu muameleler yapılmuyor emin olun...

ve bu yazını eğer ciddi birisi tarafından oknursa iki tarafada sıkıntı olabilir
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

FUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seni o kadar iyi anlıyorumki... Allah haklı yada haksız kimseyi karakola düşürmesin... Genel konuşmıyım yinede benim şansızlığım diyimde haklı olduğum iki olaydan ötürü karakola gittim...Birinde evimin önünde arabamın ön camını taşla kırmışlar tutanak tutan memur yemedik neyse dedi bana dik otur karakoldasın diyor kendi bacak bacak üstüne oturuyor ne diceksin öyle adama iki laf ettikte neye yarar? Diğerinde servisten aracım rızam dışı iki gün gitmiş karakola tutanak tutun diyorum servis sahibini tanıyorlarmış vazgecirmeye calısıyorlar en sonunda biz tutamayız dediler zorla isteksiz tuttular...Ne diyim yazık günah ben orda beklerken kadını kocası dovmus kadın ayakta zor duruyor dio bole olmaz kocanında gelmesi lazım gulermisin aglarmisin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barutçu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılı açıklama Emniyet Müdürlüğünden...
    işte bana insan olduğumu belli etsedi ben cezayıda kabul edıcektım ama 1.sisehır halınde degıldım motorun ustunde oturuyodum anahtar elımdedı! 2.si sonucta savcı onun üstü ne olursa olsun o telefona bakması lazımdı! 3.sü kaldırımda değildim madde66 kaldırımda bısıklet surdugum ıcın ceza kesılmıs kagıtta madde66 cunku kaldırımda falanda degıldım ayrıca park halınde oturuyodum motorun ustunde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsn cidden üzücü şeyler adam öldürene bu muameleler yapılmuyor emin olun...

ve bu yazını eğer ciddi birisi tarafından oknursa iki tarafada sıkıntı olabilir
    Alnım ak benim hiçbişey yapmadığım halde adam resmen bana 130ytl sokmaya calıstı ben dava acıcaktım dunku sinirim halen olsadı ama uzatmanın bı anlamı yok dedıler aklıma gırdıler zaten o amırın aldıgı ders ona yetmıstır heralde.

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmiyorum bana tuhaf geldi çok fazla polislerle kavga derecesine geldim bir günden bir güne ceza yazmak için değil beni çeke çeke karakola sokmak dokunmadı bile istesede dokundurtmam sizin pasifliğiniz sanırım yaşınız genç biraz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cglrgncl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru sölüyosunuz ama öle bi alışkanlık edemedim o motoru aldığımdan beri ne yazıkkı
    biran önce kask alışkanlıgını kazan bence....allah korusun , sular seller götürsün ama başınıza talihsiz bir olay gelirse abin sana yardım edemeyebilir.Gene kalırsınız o begenmediğiniz ki (bende begenmiyorum) doktor,polis ve daha birçok kibirli devlet çalışanın eline ki bu ellerden ne derece fayda sağlanır tartışılır (istisnalar hariç). en iyisi bu ellere düşmemek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum bana tuhaf geldi çok fazla polislerle kavga derecesine geldim bir günden bir güne ceza yazmak için değil beni çeke çeke karakola sokmak dokunmadı bile istesede dokundurtmam sizin pasifliğiniz sanırım yaşınız genç biraz
    ne olduğunu bile anlamadım zaten montumdan tutttu cektı kalktım ayaga cek elını dıyerek basladım soze cekmedı sonra ben cektırttım elını belkide doğru sölüyosunuz yaşımdan dolayı beni çömez görmüş olabilir ama sanmıyorum sadece bana bole davrandıgını cunku oda benı dun ılk defa gordu bende onu o yuzden herkeze bole davranıyodu tahmınımce bundan sonra davranamaz heralde! bende biçok kez karakolluk olaylarım oldu okuldan alıp ekıp arabasıla karakola goturduklerını bıel hatırlıyorum ama hıc bızaman bole davranılmamıstı ıste banada en cok koyan ole davranması oldu ya

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su_vtı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen olsan napardın bi yazda okuyalım başımıza gelirse uygulamaya çalışalım....

ve
    ne alakası var pasiflikle? arkadaş pasif kalsa o cezayı yırtmaz ödetirlerdi bence gerekeni yapmıs....
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇAĞAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biran önce kask alışkanlıgını kazan bence....allah korusun , sular seller götürsün ama başınıza talihsiz bir olay gelirse abin sana yardım edemeyebilir.Gene kalırsınız o begenmediğiniz ki (bende begenmiyorum) doktor,polis ve daha birçok kibirli devlet çalışanın eline ki bu ellerden ne derece fayda sağlanır tartışılır (istisnalar hariç). en iyisi bu ellere düşmemek.
    Çok doğru sölüyosunuz ama tekrardan belirteyim Lafım meclısten dısarı! tabı laıkıle hakkıla yapan polıslerımız doktorlarımızda var ama ne yazıkkı serefsızlıklerını rutbelerını kullanarak serefsızlık yapan polıslerımız,doktorlarımızda var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)