Evde gözüme çok boş gelen bi duvar var raf mı yapsam model arabaları mı dizsem vs. diye düşünürken aklıma fiber vosvos fikri geldi.. Boya yerine kaplama yaptık uzun ömürlülüğü açısından iyi oldu sanırım..
Far ve çerçevelerini sıfır aldım ama tam oturmuyolar.. Acaba araya bi lastik vs bişey mi gelicek bilemedm.. zaten golf1 farı verdi adam aynı diye ama ondan mı sıkıntı oldu bilmiyorumkaputun vs etrafına şerit çekicem ki daha gerçekçi dursun..
şuan eksik tampon kaldı onu da sıfır buldum ama çıkma falan bulurmuyum ucuz yollu diye bakınıyorum.. bulamazsak sıfır alıcaz.. şimdilik bu halde
hafif pütürler vardı zımparayla daldık o yüzden kaplamadan önce
zımpara bitti kaplanmaya hazır
@ MATCAR
farları tam oturtamadm ayak vs. yapmak gerekicek duvara asıldıktan sonra takılması gerekiyo farların sanırım..
şimdilik bu kadar.. bitince şöyle bişey olmasını umuyorum duvarın.. son halini de paylaşırım
edit:
çok zaman geçmiş bitmiş halini eklememişim.. tampon almaktan vazgeçtim plaka yakıştı tamponsuz da.. hem 130 lira extradan vermemiş oldum hem de fiber parçaya koca tamponu nası taşıtıcam diye düşünmekten kurtuldum.. belki duvara asabilirim 5-10 cm yerden yükselterek ama böylesi de hoşuma gitti dokunmuyorum şimdilik..
bu rafta da nazilerin gamalı haçından esinlendim, ne de olsa vosvosun babası hitler diyerekten..
![]()