arkadaşlar aramızda nokia x6 kullanan varmı.nasıl bı telefon dur kendısı.tavsıye edermısınız.begendıgınız yada eksık buldugunuz yonlerı varmıdır.
arkadaşlar aramızda nokia x6 kullanan varmı.nasıl bı telefon dur kendısı.tavsıye edermısınız.begendıgınız yada eksık buldugunuz yonlerı varmıdır.
fiyatı biraz tuzlu bence o cihaza
5800 ın biraz gelişmişi
aşağı yukarı n97 ile aynı diyebilirim performans olarak sadece klvyesi mevcut değil![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
830 tl + bluetooth kulaklık hedıyelımış
şole bişey
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonl...nokia-x6-16-gb
hee tmam hatırladım. symbian işletim sistemıne sahıpse asla alma derım. İrenç bi işletim sistemi. bende N73 var çok memnunum ama bazen kafayı yıyor deli edıyor adamı. Dokunamtık te HTC nın hastasıyım benlanet olsun symbiana nokıanın symbıanlı telefonları 5 para etmez. 3310 akarım daha iyi
![]()
5800 ile aynı işletim sistemi olsa gerek geçenlerde kullanmıştım dokunmatiği 5800 a göre çok daha hassas geldi bana ve bence o paraları hak etmiyor![]()
http://www.techturkey.com/forum/imag...rotfltotal.gifDetailEF Nickli Üyeden Alıntı
http://www.techturkey.com/forum/imag...rotfltotal.gifDetailEF Nickli Üyeden Alıntı
o kdar para verılmez wave dusunebılırsın o fıyatlara
bizim şirkette abiler aldılar diyarbakırdan çakma olanlarından..telefon gayet hoş görünümlü kullanışlı ama orjinali için o kadar para verilmez artık bana göre nokialar para etmiyor..hep bir arıza sorun çıkartıyor ve sesleri çok kısık.
kullanmış birisi olarak tavsiye etmiyorum. cihazın 16 gb dahili hafızası var ama ne hikmetse çeyreğini bile doldursan donmaya başlıyor ve fena yavaşlıyor. 3 ay oldu cihazı alalı. şu anda servise verdim.ekranın tuş kilidini açma tuşuna basınca ekranda garip şeyler oluyor ve telefon çalınca yada müzik dinlerken o kadar ekolayzer ayarı yapmama rağmen hoparlörden gelen cızırtıyı kesemedim. başka bir cihaza bakmanı tavsiye ederim. o fiyata ikinci el temiz bir iphone 3GS alabilirsin.
oled ekrani varmis hatta bilmemneoled simdi hatirlayamadim. Nokianin en iyi dokunmatik ekrani deniyodu simdiye kadar. C6 yla ayni ekran. Bu ikisinde varmis ama n8 bekleyin diolardi.
N8 arastir derim.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
smartphone da symbian olayı senelerdir bitti bana göre.. 16 gb die birkaç gb dan ve 3-5 programdan sonra kasma donma takılma ve seve seve restart atma olaylarına maruz kalırsın muhtemelen.. bu kadar parayı vermişken maemo,android veya ios işletim sistemli bişey al kafan rahat olsun
Elimde var bitane 1 haftalık ama suya girdi emmoğlu telefonla
eğer yedek parça ihtiyacı olarak kullanırım diyen varsa anlaşırız güzel fiyata garantisi mevcut ama yapmıyorlar garantiden![]()
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum
öncesinde 5800 ım vardı telefondan gayet memnunum
dokunmatigi kullanımı çok kolay ve kullanışlı
kamerası 5 mp ve kaliteli fotolar çekiyor dahili 16 gb hafızası mevcut
şiddetle tavsiye ederim.
Eğer nokia X6 düşünüyosanız almayı sakın almayın nokia X6 alcağınıza size 'samsung wave' tavsiye ederim bende nokia X6 almayı çok düşünmüştüm ama gittiğim her telefoncu tanıdık veya tanımadık herkez samsung wave tercih etti nokia X6 bi arkadaşımda var çok kasıyo hiç bişeyi rahatlıkla yapamıyosunuz kasmasından dolayı arkadaşım hiç memnun kalmadı hergun lanet edıyodur okadar para bayıldıgı ıcın nokıa x6 yerıne samsung wave bi bakın ıstersenız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)