hala daha fazlamı uyuycaz daha azmı hesabını yapamadığım uygulama bu gece 04.00 te yapılıyomuşsaatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayın arkadaşlar gerçi yarın pazar almayın uyuyun az çok demeyin
![]()
hala daha fazlamı uyuycaz daha azmı hesabını yapamadığım uygulama bu gece 04.00 te yapılıyomuşsaatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayın arkadaşlar gerçi yarın pazar almayın uyuyun az çok demeyin
![]()
gıcık olduğum durum neden saat 4 te arkadaşonur sözüm sana değil
![]()
Hani bu uygulama bitiyordu ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
ben iyisi şimdiden alayım yarın unuturum sonra..hatırlattığın iyi oldu..![]()
Bu uygulamanın geçen sene son olacağı söyleniyordu?
bilgilendirme için teşekkürler ben pazar gecesi diye biliyordum ucuz kurtulduk![]()
Her ihtimale karşı bilgilendirme..
Telefonlardan bilgisayarlardan vs.. elektronik şeylerden geri almayın saatlerinizi otomatik olarak onlar ileri geri yapıyorlar.
2 3 sene önce başıma gelmişti bi gece yarısı, arkadaşla oturmuş alkol alıorz.
Saate bi ara baktım 4 tü, arada 10 15 dk sonr a tekrar baktım 3 10 falan.
Bi tribe girdik , of ta of.
2 gün sonra çözdük olayı![]()
![]()
ya bu benimde aklıma geldide bunu devlet belirlemiyomu nezaman ve kaçta alınıcağını bilgisayar ve telefon nasıl yapıyo o saatte ayarlamayı
yok devlet belirlemiyor aslinda onun bir hesap sekli var tam hatirlamiyorum ama
yaz icin 45° ( sanirim ) dogu meridyeni yerel saat kabul edilip ileri aliniyorken
kisin ise 30° dogu meridyeni esas aliniyordu sanirim . mesela ulkeden ulkeye farklilik gosteriyor yazsaati uygulamasi , trde pazar gunu alinirken biz muhtemelen ya gelecek hafta yada 2 hafta sonra alicaz , cepten yaziyorum google a summer time calculating yada yaz saati uygulamasi hesabi diye yazarsan formulu cikicaktir .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ulan her gun bebekden sebep 6 da kalıyordum bu sabah bır baktım dıgıturk kutusu 5 ne oluyo dedım meger kendısı gerı almıs demmekkıdedım dıgıkutu cıldırmıs
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)