Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Cumartesi günü 2007 Model 70.000 km de Grande puntoya baktım standart donanımlı modeli. Araç sahibiyle anlaştık pazartesi servise gösterdikden sonra herhangi bir problemi yoksa inşallah alacağım aracı. Şimdi internetten okuduğum kadarıyla bu 2006-2007 modellerde ''City Mod'' özelliği mutlaka problem veriyormuş yani vermeyen çok nadirmiş. Servis bunu tam 2.000 tl ye değiştiriyormuş 2009 ve sonrası modellerdekini taktıkları için birdaha da problem olmuyormuş. İşin ilgici çoğu kişi hiç para vermeden müşteri hizmetlerini arayıp ''Garantileri bitmesine ve aracı daha sonra dışarı yaptırmalarına rağmen'' bu konuda şikayette bulununca servis ücretsiz olarak değiştiriyormuş AMA bunu da bazı servisler kabul ediyor bazıları etmiyormuş. Şimdi gaziantepde zaten 1 tane servis var kabul ederlermi bilmiyorum pazartesi sorucam etmezlerse , araçta bir problem de çıkmazsa yinede ben bu aracı sizce almalımıyım ?? Kafam çok karıştı yazıda biraz uzun oldu ama konu hakkında fikir verecekler varsa sevinirim.... Gece gece uykum kaçtı ya...